0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

KEITÄ OLEMME?

H24 - JA PÄÄSET PERILLE!

Toimintamme perustuu vahvasti visioomme ”Kun päämäärä on tärkeämpi kuin matka”. Haluamme auttaa asiakkaitamme pääsemään päämääräänsä matkalla kohtaamistaan haasteista huolimatta. Olemme liikenteen ongelmatilanteiden ratkaisuja tuottava hinausalan yritys. Erityisosaamistamme ovat tiepalveluratkaisut ja jopa 40 % asiakaskohtaamisistamme ovat tiepalvelun keinoin ratkaistavissa niin, että asiakkaat pääsevät jatkamaan matkaansa. H24 – Ja pääset perille!

Tilauskeskuksemme sijaitsee Ylöjärvellä ja meillä on työntekijöitä n. 25. Kohtaamme vuositasolla noin 15 000 asiakasta ja yli 96% asiakkaistamme suosittelee palveluitamme ystävilleen (NPS 96). Toimintamme perustuu monipuoliseen kalustoon, vahvaan ammattitaitoon ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Meidän tehtävänämme on saada asiakkaamme jatkamaan matkaansa ja olemme siksi motivoituneita ongelmatilanteiden ratkaisijoita – tavoitteenamme on saada asiakkaan matka jatkumaan mahdollisimman pienellä asiakkaalle koituvalla vaivalla ja harmilla. Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani, oli kyse sitten rengasrikosta, auton hyytymisestä tien varteen tai peltikolarista. Olemme rinnallakulkija, johon asiakkaat voivat luottaa ja jonka puoleen aina kääntyä. Tarjoamme asiakkaillemme hinausalan luovimpia ratkaisuja, joilla autamme asiakkaitamme tuomalla avun sinne, missä asiakas sitä tarvitsee. Tavoittelemme jatkuvasti entistä lyhyempää vasteaikaa, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä nopeammin.

Yritys perustettiin vuonna 2009 ja hinaus- ja tiepalvelutoimintamme käynnistyi Kuopiossa 2011. Toiminta laajeni Jyväskylään 2013 ja edelleen Lahteen vuonna 2016. Suurin kasvumme tapahtui yrityskaupan myötä, kun H24 Palvelut Oy osti Tampereella ja Porissa toimineen Ruuskanen yhtiöt Oy:n koko osakekannan loppuvuodesta 2018. Yrityksen uusimmassa toimipisteessä, Hämeenlinnassa toiminta alkoi tammikuussa 2019.

Kesäkuusta 2023 olemme olleet osa suomalaista Hinausautokeskus -konsernia, joka on 3. sukupolvessa toimiva perheyritys, jonka juuret ovat 1960-luvulta. Kaupan myötä toimimme entistä valtakunnallisemmin. Kalustomme määrä on suurempi ja monipuolisempi. Ajoneuvoja koko konsernissa on yli 70 ja henkilökuntaa lähes 80.

hinausautokeskus H24 hinauspalvelu

Arvot

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat vastuullisuus, innovatiivisuus, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö.

Vastuullisuus: Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että asiakkaamme ja työtekijämme ovat meille tärkeitä. Tyytyväiset asiakkaat, jotka avullamme voivat jatkaa matkaansa, ovat meille kunnia-asia. Haluamme satsata työntekijöihimme ja heidän hyvinvointiinsa. Panostamme sisäiseen viestinnän kehittämiseen ja avoimen työkulttuurin rakentamiseen, jossa jokainen on aidosti hyväksytty sellaisen kuin on. Haluamme, että jokainen työntekijämme voi nähdä oman työnsä merkityksen ja motivoimalla työntekijöitämme mm. bonusjärjestelmän avulla edistämme myös asiakkaidemme ja kaikkien sidosryhmiemme hyvinvointia.

Innovatiivisuus: Haluamme olla alamme kehittäjä ja koemme arvokkaana olla mukana erilaisissa tietojärjestelmiin liittyvillä kehityshankkeissa, jotka edistävät koko hinausalaa. Kalustossamme on hyödynnetty uusinta teknologiaa ja päivitämme jatkuvasti omaa osaamistamme.

Tuloksellisuus: Haluamme olla vakaa ja luotettava työnantaja sekä kumppani sidosryhmillemme.

Avoin yhteistyö: Toimimme yhteistyössä eri tahojen kanssa, jotta voimme edistää sekä omaa että muiden alalla toimivien yritysten toimintaa.