KUINKA PÄÄSTÄ EROON ROMUAUTOSTA?

25.10.2022, joni.nyman

Tiesithän, että siitä pihalla lojuvasta vanhasta kotterosta on mahdollista päästä eroon todella helposti – ja vieläpä ilmaiseksi. Hinuri24:n romuauton nouto on täysin veloitukseton palvelu.

Kevään ensimmäiset auringonsäteet sulattavat lumet pihalla makaavan autonromun päältä, tulee mieleen: Jospa tänä kesänä hankkiutuisimme siitä eroon. Eikä tule välttämättä edes ajatelleeksi, että se onkin helposti yhden sähköisen lomakkeen päässä. Sinun tarvitsee vain täyttää kotisivuiltamme löytyvä romutusvaltakirja, jolla tilaat romuautolle noudon.

Ajoneuvon omistajana saat romutuksen jälkeen romutustodistuksen. Se on dokumentti siitä, että auto on poistettu sekä Trafin ajoneuvorekisteristä että vakuutuksista ja, että se on kierrätetty virallisen autokierrätyspisteen kautta.

Kuljetamme pois niin vuosikymmeniä vanhat autot kuin tuoreemmatkin romutuskunnossa olevat kaarat. Mikäli auto on jo purettu tai siinä ei ole renkaita, perimme tällaisen auton noudosta maksun. Kysy lisätietoja tällaisen romuauton kuljettamisesta, yhteystietomme löydät tästä. Hinuri24 noutaa omilla pyörillään rullaavat romuautot 25 km säteellä Lahdesta, Kuopiosta ja Jyväskylästä.

Romuautoista kierrätetään jopa 95 prosenttia!

Vanhan auton romuttaminen säästää luontoa

Romuautoista kierrätetään jopa 95 prosenttia! Toimitamme auton vastuulliselle romuttamolle, joka on erikoistunut romuautojen kierrätykseen. Vanhan auton romuttaminen paitsi parantaa maisemakuvaa on myös ekologista.

Millainen auto sitten on romuauto?

Henkilöauto, jota ei ole enää turvallista ajaa, on järkevintä toimittaa autokierrätykseen. Tällaisten autojen korjaus on yleensä hintavampaa kuin uuden auton hankinta, joten romuttaminen säästää rahaa ja luontoa. Me noudamme romuautosi veloituksetta pois Lahden, Jyväskylän ja Kuopion seuduilla. Prosessi on siis ennen kaikkea hyvin helppo ja mutkaton!

Romuauton noudon tilaaminen

Kosla, kottero, rämä, rakkine, rotisko – meillä on monia nimityksiä vanhoille autoille, jotka ovat meitä palvelleet ja oman työnsä jo tehneet. On sinun vuorosi tehdä kärrylle viimeinen työ ja tilata nouto helposti meidän sähköisellä lomakkeella.

Romutusvaltakirjan täyttäminen on helppoa. Sinulta vaaditaan vain sähköinen tunnistautuminen joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella sekä sinun yhteystietosi. Sinun ei tarvitse olla paikalla kun noudamme auton kierrätykseen. Lomakkeen täyttäminen vie pari minuuttia ja me hoidamme loput.

Olisiko jo aika lähettää vanha kiesi viimeiselle matkalleen?

Täytä romutusvaltakirja – tai voit lukea lisää autonromutuspalvelustamme!