« Takaisin

Kiitos 2021 – Katsaus vuoteen 2022

Takana on nyt kaksi koronan sekoittamaa vuotta. Näistä etenkin jälkimmäinen meni tartuntariskejä minimoidessa, järjestäen työt mahdollisimman pitkälle niin, ettei lähikontakteja päässyt syntymän työntekijöidemme välillä. Onnistuimmekin tässä varsin hyvin, ja yksittäisiä karanteeneja lukuunonttamatta jouduimme ainoastaan kerran isomman karanteenimääräyksen kouriin. Tästäkin suoriuduimme, ja saimme ylläpidettyä meiltä edellytetyn 24/7 valmiuden.

Vuosi vaihtui pakkassäässä, ja toivossa siitä, että yhteiskunnan toimintoja rajoittaneet rajoitukset poistuisivat. Moni pienyritys ja yksinyrittäjä on rajoitusten myötä ajettu selkä seinää vasten, ja heidän toimintansa jatko on epävarmaa. Tulemme kuluvan vuoden aikana kiinnittämään huomiota siihen, miten omalla toiminnallamme voimme tukea näitä rajoituksista eniten kärsineitä.

Iso kiitos luottamuksesta kaikille niille yli 15.000 asiakkaalle, joita saimme palvella vuonna 2021! Kiitos myös koko työyhteisöllemme. Ilman teidän joustoa ja ennakkoluulotonta työpanosta, emme olisi suoriutuneet kannattavasti rajoitusten täyttämästä vuodesta.

 

Toimintamme pohjautuu arvoihimme

Vastuullisuus, innovatiivisuus, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö

Toimimalla vastuullisesti ja eettisesti varmistamme, että H24 tunnetaan asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, ja muiden sidosryhmien keskuudessa tavoiteltavana ja luotettavana kumppanina.

Liikuntapääkaupunki Jyväskylä – ottelu

Olimme loppuvuodesta 2021 mukana merkittävässä yhteistkuntavastuullisessa teossa, järjestämässä historian toista  Liikuntapääkaupunki Jyväskylä – ottelua. Ottelu pelattiin 28.12 LähiTapiola Areenalla ja JYPin vastaan asettui Lahden Pelicans. Ottelutapahtumasta teki merkityksellisen se, että JYPin yhteistyökumppanit mahdollistivat kaikille maksuttoman pääsyn Liiga-otteluun. Tavoitteena oli mahdollistaa peliin pääsy sellaisillekin perheille, joille peleihin pääsy on normaalisti haastavaa.

Koura-Autot – hiekoitussepelikampanja

Olemme mukana H. Ojanperä KY – Koura-Autot hiekoitussepelikampanjassa. Ostamalla Koura-auton hiekoitussepeliä tai turvasoraa tuet paikallista syöpäyhdistystä. Hinta tuotteelle on 80€/säkki (640 l/800 kg) • 10€/ämpäri (10 litraa). Lahjoitamme jokaisesta säkistä 10€ ja ämpäristä 1€ paikalliselle Syöpäyhdistykselle. Sepeliä on saatavilla kauttamme myös suursäkeissä Ylöjärven pisteessämme. Halutessasi toimitamme säkit paikalle nosturiautolla Pirkanmaan alueella. Kampanja on voimassa 30.4.2022 saakka.

Mitä seuraavaksi?

Hyväntahtoisuus yhdistettynä intohimoon työtämme kohtaan ovat vieneet meitä eteenpäin. Meillä on kasassa joukkue, joka pelaa asiakkaan ja yhteisön etu etusijalla. Kuulisin mielelläni, jos sinulla on tiedossa korona-ajan rajoituksista kärsinyt asia tai kohde, jossa voisimme olla mukana edistämässä yhteistä hyvää. Toimimme kuudelta paikkakunnalta käsin, ja otan huomioon kaikki ehdotukset. Voit kertoa ehdotuksesi sähköpostitse, heikki.rantalaiho@h24.fi.

 

Heikki Rantalaiho,

Toimitusjohtaja,
H24 Palvelut Oy

LähiTapiola areena