0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

Auton apuvirta

Virtaa tyhjentyneeseen akkuun

Kun autosi ei  suostu käynnistymään, on hyvä kutsua paikalle alan ammattilainen antamaan autollesi virtaa turvallisesti ja autoa vahingoittamatta.  24 h päivystävien ammattilaistemme antama apuvirta on varmin ja turvallisin tapa saada auto nopeasti tien liikkeelle ja tien päälle. On hyvä pitää mielessä, että uudesta autosta toiseen autoon annettu virta voi helposti rikkoa auton herkän elektroniikan. Kun kyseessä on iäkkäämpi auto, kannattaa ensin tutustua virran antamisen perussääntöihin. Vastuu virran antamisesta ja tilanteen oikeaoppisesta hoitamisesta on aina autoilijoilla itsellään.  

MISSÄ VIKA?

Akku on usein syynä siihen, kun auto ei lähde käyntiin. Akun purkautumisen voivat aiheuttaa esimerkiksi päälle jääneet ajovalot tai huonokuntoinen akku, joka ei vastaanota tai luovuta virtaa. Aina vika ei ole akussa, vaan esimerkiksi laturissa. Kylmällä säällä heikkokuntoinen auton akku alkaa oireilla, eikä ehdi latautua kunnolla ajon aikana. Samalla virtaa kuluu enemmän kuin lataamalla saadaan talteen. Vähitellen akun varaustaso laskee, kunnes se on kokonaan tyhjä. Tässä tilanteessa matka ei jatku ilman muualta saatavaa apuvirtaa. 

Ammattitaitoiset kuljettajamme testaavat akun toimintakyvyn, antavat tarvittaessa apuvirtaa ja varmistavat, että akku ja auton laturi ovat toimintakunnossa. Akkupalvelumme kuuluu tarvittaessa myös autoosi sopivan akun toimitus paikan päälle sekä sen asennus.  Käyttämämme akut ovat laadukkaita, ja osaava henkilöstömme toimittaa oikeanlaisen akun juuri sinun autoosi.  Kierrätämme vanhan akun puolestasi.   

TILAAMASI APUVIRTA KASKOVAKUUTUKSEN PIIKKIIN

Jos sinulla on autopalveluvakuutus, jää ainoastaan akku maksettavaksesi.  Jos sinulla ei ole voimassa olevaa autopalveluvakuutusta, kustannukset määräytyvät palvelun käytön ajankohdan ja etäisyyden mukaan.

Tilaa akkupalvelu soittamalla 0800 911 911 tai tee tilaus verkkolomakkeella.