0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

NÄIN TIEPALVELUMME JA HINAUSPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.

TIEPALVELUJA JA HINAUSPALVELUJA JOKA LÄHTÖÖN

H24 Palveluilta saat ratkaisut rengasrikosta ja tyhjentyneestä akusta aina auton hinauspalveluihin asti. Autamme asiakkaitamme jo tien päällä – tavoitteenamme on saada matkasi jatkumaan mahdollisimman pienellä vaivalla ja harmilla. Toimintamme perustuu vahvaan ammattitaitoon, monipuoliseen kalustoon ja päivitämme jatkuvasti osaamistamme. Palvelumme ovat saatavilla ympäri vuorokauden, ja olemme aina valmiina auttamaan apua tarvitsevia. Tarjoamme asiakkaillemme hinausalan luovimpia ratkaisuja, joilla autamme asiakkaitamme tuomalla avun sinne, missä sitä tarvitset.

Tutustu tarkemmin myös kalustoomme.

Soita ja tilaa hinaus!

PALVELUT

Ratkaisut rengasrikosta ja tyhjentyneestä akusta aina hinauspalveluihin asti.