0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU JYVÄSKYLÄ

Tie- ja hinauspalvelumme palvelee Jyväskylän ja Keski-Suomen seudulla ympäri vuoden 24/7. Olemme pitkän linjan hinauspalvelu, ja olemme vuosien varrella palvelleetkin lukuisia asiakkaita kattavasti Keski-Suomen alueella.  

TILAA HINAUS JYVÄSKYLÄ

0800 911 911

H24 Hinauspalvelu
PL 247
40101 Jyväskylä

Tee tilaus

NÄIN TIEPALVELUMME JA HINAUSPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.

HINAUS KESKI-SUOMI JA JYVÄSKYLÄ

Tyssäsikö matkanteko tienposkeen? Ei hätää, sillä asiantuntevaa ja luotettavaa apua on saatavilla – Hinauspalvelu koko Jyväskylän ja Keski-Suomen seudulla 24h-päivystyksen kera löytyy tästä osoitteesta! Tieltä suistuminen, konerikko tai kolari saattavat olla ikäviä syitä siihen, miksi auton joutuu toisinaan jättämään tien viereen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kello olisi esimerkiksi puoli kolme sunnuntaiyöllä, ja matkasi tyssäisi tien laitaan, voit silti ottaa meihin yhteyttä ja kutsua meidät apuun, sillä palvelemme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä Jyväskylän seudulla ja lähialueilla.

Auton hinaus Jyväskylässä kannattaakin jättää osaavan ja kokeneen ammattilaisen huoleksi, sillä meillä on asianmukaista hinaus- ja kuljetuskalustoa, joiden avulla autot (tai muutkin ajoneuvot) saadaan turvallisesti kyytiin lavalle ja kuljetettua esimerkiksi korjaamolle tai huoltamolle, tai minne ikinä onkaan tarvetta. Kalustostamme löytyy tehokas hinausauto poikineen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan kattavaa palvelua Keski-Suomessa.

Älä siis ole huolissasi kun ajoneuvosi hyytyy kesken kaiken – hinausapu on aina saatavilla, kun vain kutsut meidät hätiin. Olemme pitkän linjan hinauspalvelu Jyväskylän seudulla, ja olemme vuosien varrella palvelleetkin lukuisia asiakkaita kattavasti Keski-Suomen alueella. Hinausautojemme kyytiin mahtuvat sekä henkilöautot että isommatkin autot, kuten esimerkiksi pakettiautot ja (kaupunki)maasturit – mopoja, moottoripyöriä ja mopoautoja tietenkään unohtamatta. Kalustomme kyydissä kulkeutuvat siis kaikenlaiset ajopelit.

HINAUS- JA TIEPALVELU JYVÄSKYLÄSSÄ

Hinauspalvelu Jyväskylässä toimii aina asiakkaidensa ehdolla – kuten mainitsimme, meiltä saatava hinauspalvelu rientää apuun vaikka keskellä yötä, sillä palvelemme tinkimättömällä 24/7-asenteella. Osaava hinaushenkilökuntamme myös huolehtii siitä, että autosi pääsee lisävaurioitta määränpäähänsä. Niin ikään huolehdimme esimerkiksi kolaripaikkojen siivoamisesta, jotta jäljelle ei jää kappaleita tai osia haittaamaan muita tiellä liikkujia. Kokonaisvaltainen hinauspalvelumme Jyväskylän seudulla onkin laadullisesti huipputasoa.

Mikäli löydät itsesi istumassa autostasi tien poskesta, eikä matkanteko enää syystä tai toisesta onnistu, ota vain rohkeasti yhteyttä meihin ja kutsu meidät paikan päälle hinausautolla. Palvelemme nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti Jyväskylästä käsin Keski-Suomen alueella, emmekä koskaan jätä hinausapua tarvitsevia asiakkaitamme pulaan. Soita meille, tai jos kaipaat kiireettömämpiä lisätietoja palveluistamme, voit lähettää meille myös sähköpostia.

Palvelemme myös Hämeenlinnan, Kuopion, Lahden, Porin ja Tampereen seudulla.

H24 on osa Hinausautokeskusta

H24 on nykyisin Hinausautokeskus, joka on suomalainen perheyritys ja toiminut jo 1960-luvulta lähtien. Hinausautokeskus tarjoaa monipuolisia hinaus- ja tiepalveluita sekä sitoutuu luotettavaan ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Jyväskylän ja lähikaupunkien alueella toimiva Hinausautokeskus takaa asiakkailleen nopean ja luotettavan avun kaikenkokoisille ajoneuvoille, olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, mopo, moottoripyörä tai raskas kalusto. Hinausautokeskuksen pitkät perinteet ja vankka kokemus varmistavat, että apu on aina lähellä ja luotettavaa. Hinausautokeskus on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisesti ja luotettavasti, mikä tekee siitä ykkösvalinnan hinaus- ja tiepalveluissa Jyväskylässä ja sen lähialueilla.

PALVELUT

Ratkaisut rengasrikosta ja tyhjentyneestä akusta aina hinauspalveluihin asti