0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

HINAUSPALVELU JA TIEPALVELU SONKAJÄRVI

Tie- ja hinauspalvelua Ympäri vuorokauden 24/7 vuoden jokaisena päivänä myös Sonkajärvellä. Tie- ja hinauspalvelua Kuopion alueella vuosien tuomalla kokemuksella ja varmalla otteella.  

Tilaa hinaus- ja tiepalvelu soittamalla 0800 911 911.

TILAA HINAUS SONKAJÄRVI

0800 911 911

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelua Pohjois-Savossa

Jäikö reissu kesken? Hyytyikö auto tien poskeen yhtäkkiä ja täysin arvaamatta? Esimerkiksi tieltä suistuminen, koneen rikkoutuminen tai lieväkin kolari ovat syitä siihen, miksi auto on joskus jätettävä tien poskeen – tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö apua olisi saatavilla. Päinvastoin, H24:n toimesta hinaus koko Kuopion seudulla 24h-päivystys- ja palvelualttiuden kera on aina saatavilla, vaikka keskellä yötä. Toteutamme hinauksia siis vuoden jokaisena päivänä ja aina kellon ympäri, oli sitten arki taikka pyhä.

Tehokkaalla ja nykyaikaisella hinauskalustollamme onnistuvat kaikenlaiset hinaukset: kuljetamme esimerkiksi henkilö- ja pakettiautot, kuorma-autot, matkailuautot sekä mopot, moottoripyörät ja mopoautot määränpäähänsä, esimerkiksi lähimmälle korjaamolle tai muualle tarvittavaan paikkaan. Meiltä saatava hinausapu Kuopion seudulla on havaittu hyväksi ja luotettavaksi monien toimesta: meille voi soittaa milloin tahansa, ja olemme aina valmiina auttamaan. Kaikki hinausautomme täyttävät nykypäivän vaatimukset, joten niillä onnistuvat ongelmitta myös vähän vaativammatkin hinaukset.

Kun hinausta tehdään, tärkeässä roolissa siinä ovat myös ratin takana olevat ammattitaitoiset kuljettajat, jotka huolehtivat siitä, että autot pääsevät hinauksessa määränpäähänsä ilman lisävahingon syntymistä – turvallisesti ja luotettavasti. Lisäksi kuskimme auttavat kolaripaikan siistimisessä esimerkiksi poimimalla irronneet osat ja muut kappaleet pois, jotta ne eivät aiheuttaisi vahinkoa muille tielläliikkujille. Kun siis auton hinaus Kuopion seudulla odottaa tekijäänsä, soita meidät avuksesi!

HINAUSPALVELUA KUOPIOSSA

Tarjoamme hinauspalvelua Kuopiossa vuosien tuomalla kokemuksella ja varmalla otteella. Älä siis jää tienposkeen autoosi istumaan, vaan soita meille ja kutsu meidät paikalle tehokas ja nykyaikainen hinausauto mukanamme. Ei aikaakaan, kun autosi tai kaksipyöräisesi on nostettu kyytiin ja kuljetukseen kohti korjaamoa tai muuta haluamaasi paikkaa.

Muistathan, että tarjoamamme hinauspalvelu Kuopion seudulla toimii nopeasti, luotettavasti ja kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Jos kaipaat akuuttia hinausapua Kuopiossa, soita meille ja hälytä meidät paikalle! Jos taas kaipaat kiireettömämpiä lisätietoja palveluistamme, voit lähettää meille esimerkiksi sähköpostia tai ottaa meihin yhteyttä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian, mutta nopein tapa saada meihin yhteys on luonnollisesti soittamalla.

Palvelemme myös Hämeenlinnan Jyväskylän ja Lahden, Tampereen ja Porin seudulla.