0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU JOKIOINEN

Tie- ja hinauspalvelua vuoden jokaisena päivänä Jokioisissa. Oli kyse sitten hinaus-, tiepalvelusta tai romuauton noudosta, me autamme sinua.

TILAA HINAUS JOKIOINEN

0800 911 911

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelua Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen alueella

H24 tuottaa hinauspalvelua ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä Hämeenlinnan ja koko Kanta-Hämeen alueella. Voit tilata avun paikalle soittamalla ilmaiseen päivystysnumeroomme 0800 911 911. Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita, ja voimme laskuttaa avun suoraan vakuutusyhtiöltäsi.

Oli kyse sitten hinauspalvelusta, tiepalvelusta tai vaikka romuauton noudosta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

HINAUS- JA TIEPALVELU HÄMEENLINNA

Jos matka keskeytyy Hämeenlinnassa tai Kanta-Hämeen seudulla teknisen vian vuoksi, kannattaa hinauspalvelu jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin vältytään turhilta ylimääräisiltä vahingoilta. Meillä on myös tarvittavat lain edellyttämät varusteet ja koulutus tiealueella toimimiselle. Käytössämme on eri kokoisia hinausautoja ja tiepalveluautoja ja pääsemme näin paikalle oikeanlaisella kalustolla kuhunkin toimeksiantoon. Hinaamme Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen alueella henkilöautoja, pakettiautoja, kuorma-autoja, ja toki myös mm. mopo-autoja. Hinausautojemme kattavat varusteet mahdollistavat myös tiellä korjaamisen. Käytössämme olevilla tiepalveluautoilla koulutettu henkilökuntamme suoriutuu tekemään pienimuotoisia korjauksia tien päällä. Esimerkiksi rengasrikot ja auton käynnistyshäiriöt saadaan yleensä korjattua tien päällä. Autoistamme löytyy myös vikakoodinlukijat joiden avulle voimme kartoitta vian syyn, ja selvittää onko autolla mahdollista jatkaa matkaa, vai onko parempi viedä auto korjaamolle.

JÄIKÖ AVAIMET AUTOON SISÄLLE? H24 HINAUSPALVELU AUTTAA!

Jos autosi avaimet ovat jääneet autoon sisälle, ja sen ovet menneet itsestään lukkoon, ei kannata heti ensimmäisenä olla särkemässä ikkunaa. Pystymme avaamaan lukkiutuneet ovet jälkiä jättämättä. Tällainen ovenavaus on usein korvattavissa autopalveluvakuutuksesta. Pääsemme lukkolaitteen sähköjärjestelmään käsiksi, ja näemme onko vika ollut auton lukitusjärjestelmässä, vai onko kyseessä auton ominaisuus.

HINAUSVAKUUTUKSEN KÄYTTÄMINEN

Lähes poikkeuksetta auton kaskovakuutukseen kuuluu myös autopalveluvakuutus. Jos sinulla on epävarmuus vakuutuksesi laajuudesta, saamme selvitettyä sen vakuutusyhtiöltäsi. Autopalveluvakuutus kattaa hinauskulut ilman omavastuuta. Hinauspalvelun käyttämisellä ei myöskään ole vaikutusta bonuksiin, vaan avun voi huoletta tilata paikalle. Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, eikä yleensä erillistä vahinkoilmoitusta tarvita. Voimme luvallasi laskuttaa hinauksen vakuutusyhtiöltäsi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia paperitöistä. Toki palvelemme myös niitä asiakkaita, jotka maksavat hinauksen itse. Meille voi maksaa paikan päällä käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Jos olet hoitanut raha-asiasi moitteitta voimme myös lähettää kuluttajalaskun hinauksesta. Tällöin perimme laskutuslisän, jonka suuruus on 8EUR.

Liikennevahingoissa joissa on osana useampi ajoneuvo korvataan syyttömän osapuolen hinauskulut vastapuolen liikennevakuutuksesta. Tällöin meille riittää tieto vastapuolen vakuutusyhtiöstä, ja vastapuolen tuolisi huolehtia vahinkoilmoituksen tekemisestä omaan vakuutusyhtiöönsä.

Hämeenlinnan lisäksi palvelemme myös Jyväskylän, KuopionLahdenPorin ja Tampereen seudulla.