0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

HINAUSPALVELU JA TIEPALVELU SUONENJOKI

Hinauspalvelu H24 auttaa tielläliikkujia Suonenjoella. Päivystämme 24/7 periaatteella, ja hinausautomme ovat aina valimudessa auttamaan tielläliikkujia. Hoidamme niin hinaus- kun tiepalvelutehtäviä koko Suonenjoen kaupungin alueella, ja ympäryskunnissa. Jos autosi on siinä kunnossa, ettemme saa sitä korjattua tien päällä, voimme hinata sen esimerkiksi lähimmälle korjaamolle Suonenjoelle, tai esimerkiksi Kuopioon. Hinaamme kaikenkokoisia henkilöautoja, pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä, lähes mitä vaan mikä tien päällä liikkuu.

HINAUSPALVELUN LISÄKSI MYÖS MUITA PALVELUITA

Käytössämme on nykyaikainen tiepalvelukalusto, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme voi jo matkan keskeydyttyä selvittää mikä autossa on vialla. Tällaisia tiepalvelutoimenpiteitä ovat esimerkiksi apuvirran antaminen, ja renkaan paikkaaminen. Teemme myös auton oven avauksia, jos avaimet ovat jääneet sisälle lukittuun autoon. Akkupalvelustamme saat myös uuden akun autoosi 24/7, jos vanha akku todetaan vialliseksi. Tarkistamme aina vanhan akun kunnon ennen apuvirran antamista. Jo valmiiksi huonoon akkuun ei kannata enää virtaa antaa, vaan se kannattaa vaihtaa uuten. Jos kuitenkin tilanne vaatii hinauksen, viemme autosi korjaamolle, joko lähimmälle korjaamolle Suonenjoelle, tai esimerkiksi Kuopioon. Kuljettajillamme on hyvä paikallistuntemus alueen korjaamoista, ja niiden jonotilanteesta. Autamme myös tarvittaessa sijaisauton järjestämisessä, ja voimme toimittaa sen sinulle suoraan tien päälle.

HINAUSPALVELU H24 – PALVELEMME KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN ASIAKKAITA

Olemme läheisessä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja koko prosessi on mietitty asiakkaan kannalta helpoksi. Riittää että soitat tilauskeskukseemme, me autamme siitä eteenpäin. Voimme selvittää autosi kaskovakuutuksen kattavuuden, ja tiedät jo ennen tilausta onko avun laatu sellainen, mikä on korvattavissa vakuutuksesta. Usein erillistä selvitystä vahingosta ei tarvita, vaan kuormakirjaan kirjataan tarvittavat tiedot vahinkoilmoitusta varten. Tien päällä korjaaminen on yleensä korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossa on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, ja voimme suostumuksellasi laskuttaa kulut suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Jos käytössäsi ei ole vakuutusta joka kattaa hinauskulut, voit toki maksaa hinauksen suoraan meille. Meille käy maksutavaksi käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, ja jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, myös laskutus onnistuu. Laskun voit halutessasi maksaa myös erissä.

TILAA HINAUS SUONENJOKI

0800 911 911

 

 

 

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelu Kuopion ja Pohjois-Savon alueella

Jäikö reissu kesken? Hyytyikö auto tien poskeen yhtäkkiä ja täysin arvaamatta? Esimerkiksi tieltä suistuminen, koneen rikkoutuminen tai lieväkin kolari ovat syitä siihen, miksi auto on joskus jätettävä tien poskeen – tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö apua olisi saatavilla. Päinvastoin, H24:n toimesta hinaus koko Kuopion seudulla 24h-päivystys- ja palvelualttiuden kera on aina saatavilla, vaikka keskellä yötä. Toteutamme hinauksia siis vuoden jokaisena päivänä ja aina kellon ympäri, oli sitten arki taikka pyhä.

Tehokkaalla ja nykyaikaisella hinauskalustollamme onnistuvat kaikenlaiset hinaukset: kuljetamme esimerkiksi henkilö- ja pakettiautot, kuorma-autot, matkailuautot sekä mopot, moottoripyörät ja mopoautot määränpäähänsä, esimerkiksi lähimmälle korjaamolle tai muualle tarvittavaan paikkaan. Meiltä saatava hinausapu Kuopion seudulla on havaittu hyväksi ja luotettavaksi monien toimesta: meille voi soittaa milloin tahansa, ja olemme aina valmiina auttamaan. Kaikki hinausautomme täyttävät nykypäivän vaatimukset, joten niillä onnistuvat ongelmitta myös vähän vaativammatkin hinaukset.

Kun hinausta tehdään, tärkeässä roolissa siinä ovat myös ratin takana olevat ammattitaitoiset kuljettajat, jotka huolehtivat siitä, että autot pääsevät hinauksessa määränpäähänsä ilman lisävahingon syntymistä – turvallisesti ja luotettavasti. Lisäksi kuskimme auttavat kolaripaikan siistimisessä esimerkiksi poimimalla irronneet osat ja muut kappaleet pois, jotta ne eivät aiheuttaisi vahinkoa muille tielläliikkujille. Kun siis auton hinaus Kuopion seudulla odottaa tekijäänsä, soita meidät avuksesi!

HINAUSPALVELUA KUOPIOSSA

Tarjoamme hinauspalvelua Kuopiossa vuosien tuomalla kokemuksella ja varmalla otteella. Älä siis jää tienposkeen autoosi istumaan, vaan soita meille ja kutsu meidät paikalle tehokas ja nykyaikainen hinausauto mukanamme. Ei aikaakaan, kun autosi tai kaksipyöräisesi on nostettu kyytiin ja kuljetukseen kohti korjaamoa tai muuta haluamaasi paikkaa.

Muistathan, että tarjoamamme hinauspalvelu Kuopion seudulla toimii nopeasti, luotettavasti ja kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Jos kaipaat akuuttia hinausapua Kuopiossa, soita meille ja hälytä meidät paikalle! Jos taas kaipaat kiireettömämpiä lisätietoja palveluistamme, voit lähettää meille esimerkiksi sähköpostia tai ottaa meihin yhteyttä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian, mutta nopein tapa saada meihin yhteys on luonnollisesti soittamalla.

Palvelemme myös Hämeenlinnan Jyväskylän ja Lahden, Tampereen ja Porin seudulla.