0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU LAUKAA, LEPPÄVESI, TIITUSPOHJA, VIHTAVUORI JA LIEVESTUORE

Hinauspalvelu Laukaa – H24 auttaa tielläliikkujia Laukaassa. Päivystämme 24/7 periaatteella, ja hinausautomme ovat nopeasti saatavissa apuun. Hoidamme niin hinaus- kun tiepalvelutehtäviä koko Laukaan kunnan alueella, kuten Vehniällä nelostiellä, ja Lievestuoreella ysitiellä. Jos emme saa autoasi kuntoon tien päällä, voimme hinata sen lähimmälle korjaamolle Laukaaseen, tai vaihtoehtoisesti Jyväskylään. Hinaamme kaikenkokoisia henkilöautoja, pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä, lähes mitä vaan mikä tien päällä liikkuu.

HINAUSPALVELUN LISÄKSI MYÖS MUITA PALVELUITA

Ammattitaitoinen henkilökuntamme selvittää mikä autossa on vialla, ja saakin usein vian korjattua jo tien päällä, jolloin hinausta ei tarvita. Tällaisia tiepalvelutoimenpiteitä ovat esimerkiksi apuvirran antaminen, ja renkaan paikkaaminen. Jos kuitenkin tilanne vaatii hinauksen, viemme autosi korjaamolle, joko lähimmälle korjaamolle Laukaassa, tai vaihtoehtoisesti Jyväskylään.

HINAUSPALVELU LAUKAA – H24 – VAKUUTUSYHTIÖIDEN HINAUSPALVELUKUMPPANI

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja koko prosessi on mietitty asiakkaan kannalta helpoksi. Riittää että soitat tilauskeskukseemme, me autamme siitä eteenpäin. Usein erillistä selvitystä vahingosta ei tarvita, vaan kuormakirjaan kirjataan tarvittavat tiedot vahinkoilmoitusta varten. Tien päällä korjaaminen on yleensä korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossa on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, ja voimme suostumuksellasi laskuttaa kulut suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Jos käytössäsi ei ole vakuutusta joka kattaa hinauskulut, voit toki maksaa hinauksen suoraan meille. Meille käy maksutavaksi käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, ja jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, myös laskutus onnistuu. Laskun voit halutessasi maksaa myös erissä.

AUTON KIERRÄTYS JA ROMUAUTON NOUTO LAUKAA

Kierrätämme myös vanhat romuautot asianmukaisesti. Romuauton nouto on veloitukseton, jos noudettava romu sijaitsee alle 20km päässä Jyväskylän kaupungista. Toimitamme auton vastuulliselle romuttamolle, ja saat siitä romutustodistuksen. Auton kierrätys on fiksu tapa päästä eroon autosta, joka ei enää palvele tieliikenteessä.

TILAA HINAUS LAUKAA

0800 911 911

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelu Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella

Tyssäsikö matkanteko tienposkeen? Ei hätää, sillä asiantuntevaa ja luotettavaa apua on saatavilla – Tie- ja hinauspalvelu koko Jyväskylän ja Keski-Suomen seudulla 24h-päivystyksen kera löytyy tästä osoitteesta! Tieltä suistuminen, konerikko tai kolari saattavat olla ikäviä syitä siihen, miksi auton joutuu toisinaan jättämään tien viereen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kello olisi esimerkiksi puoli kolme sunnuntaiyöllä, ja matkasi tyssäisi tien laitaan, voit silti ottaa meihin yhteyttä ja kutsua meidät apuun, sillä palvelemme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä Jyväskylän seudulla ja lähialueilla.

Auton hinaus Jyväskylässä kannattaakin jättää osaavan ja kokeneen ammattilaisen huoleksi, sillä meillä on asianmukaista hinaus- ja kuljetuskalustoa, joiden avulla autot (tai muutkin ajoneuvot) saadaan turvallisesti kyytiin lavalle ja kuljetettua esimerkiksi korjaamolle tai huoltamolle, tai minne ikinä onkaan tarvetta. Kalustostamme löytyy tehokas hinausauto poikineen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan kattavaa palvelua Keski-Suomessa.

Älä siis ole huolissasi kun ajoneuvosi hyytyy kesken kaiken – hinausapu on aina saatavilla, kun vain kutsut meidät hätiin. Olemme pitkän linjan hinauspalvelu Jyväskylän seudulla, ja olemme vuosien varrella palvelleetkin lukuisia asiakkaita kattavasti Keski-Suomen alueella. Hinausautojemme kyytiin mahtuvat sekä henkilöautot että isommatkin autot, kuten esimerkiksi pakettiautot ja (kaupunki)maasturit – mopoja, moottoripyöriä ja mopoautoja tietenkään unohtamatta. Kalustomme kyydissä kulkeutuvat siis kaikenlaiset ajopelit.

HINAUS- JA TIEPALVELU JYVÄSKYLÄSSÄ

Palvelumme Jyväskylässä toimii aina asiakkaidensa ehdoilla.  Meiltä saatava tie- ja hinauspalvelu rientää apuun vaikka keskellä yötä, sillä palvelemme tinkimättömällä 24/7-asenteella. Osaava hinaushenkilökuntamme myös huolehtii siitä, että autosi pääsee lisävaurioitta määränpäähänsä. Niin ikään huolehdimme esimerkiksi kolaripaikkojen siivoamisesta, jotta jäljelle ei jää kappaleita tai osia haittaamaan muita tiellä liikkujia. Kokonaisvaltainen hinauspalvelumme Jyväskylän seudulla onkin laadullisesti huipputasoa.

Mikäli löydät itsesi istumassa autostasi tien poskesta, eikä matkanteko enää syystä tai toisesta onnistu, ota vain rohkeasti yhteyttä meihin ja kutsu meidät paikan päälle hinausautolla. Palvelemme nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti Jyväskylästä käsin Keski-Suomen alueella, emmekä koskaan jätä hinausapua tarvitsevia asiakkaitamme pulaan. Soita meille, tai jos kaipaat kiireettömämpiä lisätietoja palveluistamme, voit lähettää meille myös sähköpostia.

Palvelemme myös Hämeenlinnan, Kuopion, Lahden, Porin ja Tampereen seudulla.