0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU PÄIJÄT-HÄME

Tie- ja hinauspalvelua Lahdessa ja Päijät-Hämeessä vuosien kokemuksella 24/7 vuoden jokaisena päivänä.  Käytössämme on monipuolinen ja moderni hinauskalusto, jolla pystymme kuljettamaan kaikenlaiset kulkupelit esimerkiksi korjaamolle tai johonkin muuhun toivottuun määränpäähän 

Tilaa hinaus soittamalla 0800 911 911.

TILAA HINAUS PÄIJÄT-HÄME

0800 911 911

H24 Hinauspalvelu
Saksalankatu 28A
15100 Lahti

Lue lisää

NÄIN MEILLÄ TOIMITAAN

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.

HINAUS LAHTI JA PÄIJÄT-HÄME

Hinaus Lahti ja Päijät-Häme – 24h-hinauspäivystys vuosien kokemuksella. Kun matkanteko tyssää tienpientareelle tai ojaan, me riennämme paikalle auttamaan ja vetämään autosi pois pulasta. Käytössämme on monipuolinen ja moderni hinauskalusto jonka avulla pystymme kuljettamaan kaikenlaiset kulkupelit esimerkiksi korjaamolle tai johonkin muuhun toivottuun määränpäähän – henkilöautojen hinauksen ohella hinaammekin esimerkiksi pakettiautot ja (kaupunki)maasturit, mopoautot sekä mopot ja moottoripyörät. Lisäksi hyvin pidetyissä autoissamme on mukavaa matkustaa, kun tarvitset lisäksi kuljetuksen pois hinauspaikalta.

Auton hinaus tapahtuu meillä paitsi kunnon kaluston, myös osaavan kuljetushenkilöstön toimesta. Huolehdimme hinauksessa ja auton kuljetuksessa siitä, ettei siihen aiheudu lisävahinkoja. Lisäksi autamme kolaripaikalla esimerkiksi siivoamalla irtokappaleet ja muut osat pois niin, ettei niistä aiheudu ongelmia muille tienkäyttäjille. Meiltä saatava hinauspalvelu on siis varsin kokonaisvaltaista, emmekä sen vähempään halua tyytyäkään.

HINAUSPALVELUA LAHDESSA VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ 24H

Etunamme on lisäksi myös se, että tarjoamamme hinauspalvelu on käytettävissä aina vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Toisin sanottuna palvelemme hinausten merkeissä tinkimättömällä 24/7-asenteella, joten voit soittaa meidät apuun vaikka keskellä yötä, niin arkena kuin pyhinäkin. Palvelemme kattavasti Lahden alueella, mutta myös ympäryskuntien seudulla – hyödynnä siis rohkeasti hinausosaamistamme ja –kalustoamme, äläkä suotta jää neuvottomana istumaan autoosi tien laitaan.

Ammattitaitoinen ja päivystävä hinausapu Lahden alueella on olemassa juuri sinua ja sitä hetkeä varten, kun ajoneuvosi jää tien poskeen esimerkiksi konerikon, kolarin tai ulosajon takia – harmillisia syitä kaikki, mutta apua on kuitenkin saatavilla. Kun soitat meille päivystävään puhelimeemme, hinausauto saapuu paikalle nopealla vasteajalla vaikka yön pikkutunteina. Siksi saat meiltä pikaiset hinaukset aina silloin kun tarve on suurin. Vaikka ajoneuvosi jättäisi sinut pulaan, me emme tee niin.

H24 on lyömätön ja luotettavin hinauspalvelu kattavasti koko Lahden seudulla ja lähialueilla – siis käytännössä Päijät-Hämeen alueella. Soita ja kutsu meidät paikalle, vaatipa hinausta sitten auto tai kaksipyöräinen menopeli. Jos taas haluat tiedustella jotakin vähemmän kiireellistä asiaa meiltä, voit lähettää meille vaikkapa sähköpostia. Vastaamme kaikkiin sähköpostitiedusteluihinkin aina mahdollisimman ripeästi.

Palvelemme myös Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen ja Porin alueella.

Palvelut

Ratkaisut rengasrikosta ja tyhjentyneestä akusta aina auton hinauspalveluihin asti