0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

HINAUSPALVELU MUURAME – KELLON YMPÄRI VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ

Hinauspalvelu H24 palvelee sinua myös Muuramen alueella. Päivystämme 24/7 periaatteella, eli kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit tilata hinauksen soittamalla tilauskeskukseemme 0800 911 911 tai täyttämällä tilauslomakkeen verkossa. Verkon kautta tehty hinaustilaus menee suoraan päivystävälle kuljettajallemme, joka on sinuun yhteydessä. Hinausautomme päivystävät lähellä Muuramen kuntaa, ja apu tulee paikalle tarvittaessa nopeasti. Meillä on kalustossamme useamman eri kokoluokan hinausautoa, jolla voimme hinata kaikenkokoisia henkilö- ja pakettiautoja.

HINAUS- JA TIEPALVELU AUTTAA MUURAMESSA

Jos kyse on apuvirran annosta, rengasrikosta tai muusta pienestä korjauksesta, voidaan apu tehdä tiepalveluna, jolloin matkasi ei keskeydy. Meiltä onnistuu myös oven avaukset, jos auton avaimet ovat jääneet lukittuun autoon sisälle. Jos taas vian laatu on sellainen, ettemme saa korjattua autoasi tien päällä, voimme hinata sen esimerkiksi johonkin Muuramen autokorjaamoista. Toimimme yhteistyössä alueen korjaamoiden kanssa. Toimitamme sinulle tarvittaessa myös sijaisauton hinauksen yhteydessä, muista tällöin tilausvaiheessa mainita että sinulla on tarve sijaisautolle.

VAKUUTUS KORVAA HINAUKSEN

Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos autossasi on voimassaoleva autopalveluvakuutus, voimme laskuttaa hinausavun suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta eikä bonusmenetyksiä. Usein hinauksesta tehtävästä kuormakirjasta selviää kaikki tarvittava tieto vakuutusyhtiölle, eikä erillistä vahinkoilmoitusta tarvita. Myös tiepalveluna suoritettu apu on korvattavissa autopalveluvakuutuksesta. Tällöin maksat vain mahdollisista varaosista, itse avun saaminen paikalle kuuluu autopalveluvakuutuksen korvauksen piiriin.

ROMUAUTON NOUTO MUURAME

Muistathan että meiltä onnistuu myös vanhan autosi kierrätys. Noudamme auton romut veloituksetta Muuramen alueella ja toimitamme ne asianmukaiseen kierrätyspisteeseen. Saat romutuksesta aina romutustodistuksen. Romuauton nouto onnistuu helpoiten jos täytät valmiiksi sähköisen valtakirjan. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Noudamme romuautot viikon sisällä tilauksesta. Nouto on asiakkaalle veloitukseton 10km säteellä Muuramesta.

MUURAMESSA TOIMIVAT AUTOKORJAAMOT

Mäkisen Autohuolto ja Korjaamo Ky

Ad Autopalvelu Markko

Korjaamo Ykköset Oy

TILAA HINAUS MUURAME

0800 911 911

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelu Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella

Tyssäsikö matkanteko tienposkeen? Ei hätää, sillä asiantuntevaa ja luotettavaa apua on saatavilla – Tie- ja hinauspalvelu koko Jyväskylän ja Keski-Suomen seudulla 24h-päivystyksen kera löytyy tästä osoitteesta! Tieltä suistuminen, konerikko tai kolari saattavat olla ikäviä syitä siihen, miksi auton joutuu toisinaan jättämään tien viereen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kello olisi esimerkiksi puoli kolme sunnuntaiyöllä, ja matkasi tyssäisi tien laitaan, voit silti ottaa meihin yhteyttä ja kutsua meidät apuun, sillä palvelemme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä Jyväskylän seudulla ja lähialueilla.

Auton hinaus Jyväskylässä kannattaakin jättää osaavan ja kokeneen ammattilaisen huoleksi, sillä meillä on asianmukaista hinaus- ja kuljetuskalustoa, joiden avulla autot (tai muutkin ajoneuvot) saadaan turvallisesti kyytiin lavalle ja kuljetettua esimerkiksi korjaamolle tai huoltamolle, tai minne ikinä onkaan tarvetta. Kalustostamme löytyy tehokas hinausauto poikineen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan kattavaa palvelua Keski-Suomessa.

Älä siis ole huolissasi kun ajoneuvosi hyytyy kesken kaiken – hinausapu on aina saatavilla, kun vain kutsut meidät hätiin. Olemme pitkän linjan hinauspalvelu Jyväskylän seudulla, ja olemme vuosien varrella palvelleetkin lukuisia asiakkaita kattavasti Keski-Suomen alueella. Hinausautojemme kyytiin mahtuvat sekä henkilöautot että isommatkin autot, kuten esimerkiksi pakettiautot ja (kaupunki)maasturit – mopoja, moottoripyöriä ja mopoautoja tietenkään unohtamatta. Kalustomme kyydissä kulkeutuvat siis kaikenlaiset ajopelit.

HINAUS- JA TIEPALVELU JYVÄSKYLÄSSÄ

Palvelumme Jyväskylässä toimii aina asiakkaidensa ehdoilla.  Meiltä saatava tie- ja hinauspalvelu rientää apuun vaikka keskellä yötä, sillä palvelemme tinkimättömällä 24/7-asenteella. Osaava hinaushenkilökuntamme myös huolehtii siitä, että autosi pääsee lisävaurioitta määränpäähänsä. Niin ikään huolehdimme esimerkiksi kolaripaikkojen siivoamisesta, jotta jäljelle ei jää kappaleita tai osia haittaamaan muita tiellä liikkujia. Kokonaisvaltainen hinauspalvelumme Jyväskylän seudulla onkin laadullisesti huipputasoa.

Mikäli löydät itsesi istumassa autostasi tien poskesta, eikä matkanteko enää syystä tai toisesta onnistu, ota vain rohkeasti yhteyttä meihin ja kutsu meidät paikan päälle hinausautolla. Palvelemme nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti Jyväskylästä käsin Keski-Suomen alueella, emmekä koskaan jätä hinausapua tarvitsevia asiakkaitamme pulaan. Soita meille, tai jos kaipaat kiireettömämpiä lisätietoja palveluistamme, voit lähettää meille myös sähköpostia.

Palvelemme myös Hämeenlinnan, Kuopion, Lahden, Porin ja Tampereen seudulla.