0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU HARJAVALTA

Hinauspalvelu H24 Harjavalta auttaa autoilijoita. Hinausautomme päivystävät vuoden jokaisena päivänä, ja ovat aina valimudessa auttamaan tielläliikkujia. Hoidamme niin hinaus- kun tiepalvelutehtäviä koko Harjavallan kaupungin alueella, ja ympäryskunnissa. Jos autosi on siinä kunnossa, ettemme saa sitä korjattua tien päällä, voimme hinata sen esimerkiksi lähimmälle korjaamolle Harjavaltaan, tai esimerkiksi Poriin. Hinaamme kaikenkokoisia henkilöautoja, pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä, lähes mitä vaan mikä tien päällä liikkuu.

TIEPALVELU HARJAVALTA

Kalustoomme kuuluu myös nykyaikaisia tiepalveluautoja, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme voi jo matkan keskeydyttyä selvittää mikä autossasi on vialla. Tällaisia tiepalvelutoimenpiteitä ovat esimerkiksi apuvirran antaminen, ja renkaan paikkaaminen. Akkupalvelustamme saat myös uuden akun autoosi 24/7, jos vanha akku todetaan vialliseksi. Meiltä saat myös apua, jos autosi avaimet ovat jääneet sisälle lukittuun autoon. Jos kuitenkin tilanne vaatii hinauksen, viemme autosi korjaamolle, joko lähimmälle korjaamolle Harjavaltaan, tai esimerkiksi Poriin. Autamme myös tarvittaessa sijaisauton järjestämisessä, ja voimme toimittaa sen sinulle suoraan tien päälle.

HINAUSPALVELU H24 – PALVELEMME KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN ASIAKKAITA

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja koko prosessi on mietitty asiakkaan kannalta helpoksi. Riittää että soitat tilausnumeroomme, me autamme siitä eteenpäin. Usein erillistä selvitystä vahingosta ei tarvita, vaan kuormakirjaan kirjataan tarvittavat tiedot vahinkoilmoitusta varten. Tien päällä korjaaminen on yleensä korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossa on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, ja voimme suostumuksellasi laskuttaa kulut suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Jos käytössäsi ei ole vakuutusta joka kattaa hinauskulut, voit toki maksaa hinauksen suoraan meille. Meille käy maksutavaksi käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, ja jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, myös laskutus onnistuu. Laskun voit halutessasi maksaa myös erissä.

AUTON KIERRÄTYS JA ROMUAUTON NOUTO HARJAVALLASSA

Kierrätämme myös vanhat romuautot asianmukaisesti. Romuauton nouto on veloitukseton, jos noudettava romu sijaitsee alle 20km päässä Harjavallan kaupungista. Toimitamme auton vastuulliselle romuttamolle, ja saat siitä romutustodistuksen. Auton kierrätys on fiksu tapa päästä eroon autosta, joka ei enää palvele tieliikenteessä.

TILAA HINAUS HARJAVALTA

0800 911 911

 

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelu Porin ja Satakunnan alueella

Hinauspalvelumme päivystää Porissa 24h periaatteella. Tuomme avun perille myös muualle Satakuntaan, kuten Yyteriin tai Kokemäelle. Käytössämme on useamman eri kokoluokan hinausautoja, sekä tiepalvelukalustoa. Tilauskeskuksemme päivystää numerossa 0800 911 911

HINAUS- JA TIEPALVELU PORI

Meidän kautta saat hinauspalvelua kaiken kokoisille henkilö- ja pakettiautoille, sekä mopoille, moottoripyörille ja mopoautoille. Jos vika on korjattavissa tien päällä, lähetämme paikalle tiepalveluyksikön jolta onnistuu esimerkiksi auton renkaan paikkaus, tai apuvirran anto. Akkupalvelumme kautta voit myös saada uuden akun autoosi vuorokaudenaikaan katsomatta.

AUTON HINAUS JA VAKUUTUS

Auton hinaaminen kannattaa aina jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin vältytään turhilta vahingoilta. Aina hinaaminen korjaamolle ei ole välttämätöntä vaan auto saadaan korjattua paikan päällä tiepalveluna. Molemmat avut ovat korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossasi on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, eikä se vaikuta autovakuutuksen bonuksiin. Suostumuksellasi voimme laskutta avun suoraan vakuutusyhtiöltäsi, eikä sinun tarvitse murehtia paperitöistä. Olemme tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, eikä erillistä vahinkoilmoitusta yleensä tarvita, vaan hinauslaskusta ilmenee kaikki tarvittava tieto vakuutusyhtiölle korvauksen maksamista varten. Toki palvelemme myös asiakkaita joilla ei ole voimassaolevaa vakuutusta. Voit maksaa meille hinauksen kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai käteisellä. Myös laskutus onnistuu, jos olet hoitanut raha-asiasi moitteitta. Lähetetystä kuluttajalaskusta perimme laskutuslisän jonka suuruus on 8EUR.

Hinausvakuutuksesta korvataan yleensä hinaus lähimmälle soveltuvalle korjaamolle. Kuljettajillamme on hyvä tuntemus paikallisista korjaamoista, jos et tiedä minne auto olisi hyvä hinata, kysy mitä korjaamoa kuljettajamme suosittelisi.

Jos olet ollut liikennevahingossa syyttömänä osapuolena, korvaa vastapuolen liikennevakuutus ajoneuvosi hinauskulut. Tällöin riittää että tiedossa on vastapuolen vakuutusyhtiö, ja että vastapuoli täyttää vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä.

SOITA HINAUS PORI

0800 911 911