0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TANKIN TYHJENNYS VÄÄRÄSTÄ POLTTOAINEESTA

Soita 0800 911 911 Tee tilaus

TANKKASITKO VAHINGOSSA VÄÄRÄÄ POLTTOAINETTA AUTOOSI?

Tankin tyhjennys väärästä polttoaineesta on Tampereen ja Lahden alueella toimiva palvelu, johon kuuluu tankin tyhjennys ja sen huuhtelu tehtävään sopivalla kalustollamme.    

Miten toimin, jos olen vahingossa tankannut väärää polttoainetta?

Autoa ei tule käynnistää, jos bensaa on tankattu epähuomiossa dieselautoon tai päinvastoin. Väärä polttoaine voi aiheuttaa autolle merkittävää vahinkoa ja korjauskulut voivat nousta useisiin tuhansiin euroihin. Esimerkiksi polttoainejärjestelmän kaikki laitteet voidaan joutua vaihtamaan. Jos autoa ei ole ehditty käynnistää, bensatankin tyhjennys yleensä riittää.  

Bensalla käyvä auto saattaa jopa lähteä liikkeelle, vaikka tankkiin olisikin päätynyt dieseliä. Auto kuitenkin laskee nopeasti tehoja ja hyytyy ennen pitkää. Dieselauto sen sijaan menee nopeastikin rikki bensasta. Auton vakuutus ei välttämättä korvaa väärästä tankkauksesta johtuvaa vahinkoa. 

Polttoainetankin tyhjennyksen kustannukset

Polttoainetankin tyhjennys maksaa noin 400 – 650 € mm. ajankohdasta, työn vaativuudesta ja jätepolttoaineen määrästä riippuen. Vakuutus korvaa tiepalvelumme paikalle tulon, mutta itse toimenpide on maksullinen. 

Tilaa polttoainetankin tyhjennys soittamalla 0800 911 911 tai tee tilaus verkkolomakkeella. 

NÄIN TIEPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme arvioi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.