0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

NÄIN HINAUSPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.

HINAUSPALVELUJA ERIKOKOISILLE KULKUNEUVOILLE

Meiltä löytyy monipuolinen kalusto henkilö- ja pakettiautojen hinaukseen. Ahtaisiin tiloihin soveltuvilla autoillamme pystymme hinaamaan kulkuneuvot mm. parkkihalleista. Kalustollamme onnistuu myös autojen hinaus pieniltä ja huonokuntoisilta teiltä. Tiepalveluautomme sisältävät välineistön, jolla hoidetaan rengasrikot ja annetaan apuvirtaa akkuun.

Henkilöautojen ohella hinaamme esimerkiksi maasturit, paketti- ja matkailuautot sekä moottoripyörät, mopot ja mopoautot. Hoidamme myös raskaan kaluston hinaukset kaiken kokoisille kuorma-autoille ja linja-autoille. Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat siitä, että kulkuneuvosi pääsee perille haluttuun määränpäähän ilman ylimääräistä vahinkoa. Autamme myös esimerkiksi kolaripaikan siivoamisessa keräämällä ylimääräiset tienjätteet. 

Hinauspalvelumme perustuvat kiireelliseen ja kiireettömän hinauksen tarpeelle.  Kiireellisessä hinaustarpeessa ajoneuvoa ei ole mahdollista korjata tien päällä ja kulkuneuvo hinataan korjaamolle. Kiireettömässä hinauksessa kulkuneuvo kuljetaan turvallisesti asiakkaan aikataulun mukaan toivottuun kohteeseen. Laajan toimialueemme takia koko maan kattava hinauksen suunnittelu onnistuu meiltä helposti. 

PALVELUT

Ratkaisut rengasrikosta ja tyhjentyneestä akusta aina auton hinauspalveluihin asti.