0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU YLÖJÄRVI

Hinauspalvelu H24 auttaa tielläliikkujia Ylöjärvellä. Päivystämme 24/7 periaatteella, ja hinausautomme ovat aina valimudessa auttamaan tielläliikkujia. Hoidamme niin hinaus- kun tiepalvelutehtäviä koko Ylöjärven kaupungin alueella, ja ympäryskunnissa. Varikkomme sijaitsee Elovainion alueella. Jos autosi on siinä kunnossa, ettemme saa sitä korjattua tien päällä, voimme hinata sen esimerkiksi lähimmälle korjaamolle Ylöjärvelle. Hinaamme kaikenkokoisia henkilöautoja, pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä, lähes mitä vaan mikä tien päällä liikkuu.

HINAUSPALVELUN LISÄKSI MYÖS MUITA PALVELUITA

Käytössämme on nykyaikainen tiepalvelukalusto, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme voi jo matkan keskeydyttyä selvittää mikä autossa on vialla. Tällaisia tiepalvelutoimenpiteitä ovat esimerkiksi apuvirran antaminen, ja renkaan paikkaaminen. Akkupalvelustamme saat myös uuden akun autoosi 24/7, jos vanha akku todetaan vialliseksi. Käytössämme on myös laite, jolla väärin tankatun auton polttoainejärjestelmä saadaan tyhjäksi ja huuhdeltua. Jos kuitenkin tilanne vaatii hinauksen, viemme autosi korjaamolle, joko lähimmälle korjaamolle Ylöjärvelle, tai esimerkiksi Tampereelle. Autamme myös tarvittaessa sijaisauton järjestämisessä, ja voimme toimittaa sen sinulle suoraan tien päälle.

HINAUSPALVELU H24 – VAKUUTUSYHTIÖIDEN KUMPPANI

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja koko prosessi on mietitty asiakkaan kannalta helpoksi. Riittää että soitat tilauskeskukseemme, me autamme siitä eteenpäin. Usein erillistä selvitystä vahingosta ei tarvita, vaan kuormakirjaan kirjataan tarvittavat tiedot vahinkoilmoitusta varten. Tien päällä korjaaminen on yleensä korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossa on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, ja voimme suostumuksellasi laskuttaa kulut suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Jos käytössäsi ei ole vakuutusta joka kattaa hinauskulut, voit toki maksaa hinauksen suoraan meille. Meille käy maksutavaksi käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, ja jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, myös laskutus onnistuu. Laskun voit halutessasi maksaa myös erissä.

AUTON KIERRÄTYS JA ROMUAUTON NOUTO YLÖJÄRVI

Kierrätämme myös vanhat romuautot asianmukaisesti. Romuauton nouto on veloitukseton, jos noudettava romu sijaitsee alle 20km päässä Ylöjärven kaupungista. Toimitamme auton vastuulliselle romuttamolle, ja saat siitä romutustodistuksen. Auton kierrätys on fiksu tapa päästä eroon autosta, joka ei enää palvele tieliikenteessä.

TILAA HINAUS YLÖJÄRVI

0800 911 911

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelu Tampereen alueella

Olipa autosi sitten hajonnut Särkänniemen parkkipaikalle tai Hämpin parkkiin, tai vaikka sammunut ajosta ohitustielle Rajasalmen sillalle, niin apumme on lähellä. Päivystämme 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Tilauskeskuksemme vastaa ilmaisnumerosta 0800 911 911.

Oli kyse sitten hinauspalvelusta, tiepalvelusta tai vaikka romuauton noudosta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

HINAUS- JA TIEPALVELU H24 TAMPERE

Auton hinaus kannattaa jättää aina ammattilaisen hoidettavaksi. Näin vältytään turhilta ylimääräisiltä vahingoilta, ja toimitaan muut tielläliikkujat huomioon ottaen. Meillä on käytössämme monen kokoisia hinausautoja. Hinaamme henkilöautoja, pakettiautoja, kuorma-autoja, ja toki myös mopo-autoja. Hinausautojemme kattavat varusteet mahdollistavat myös tiellä korjaamisen. Meillä on myös käytössämme tiepalvelu-autoja joiden koulutettu henkilökunta on erikoistunut tekemään pienimuotoisia korjauksia tien päällä. Tällaisia ovat mm. rengasrikot ja auton sytytyshäiriöt. Käytössämme on myös vikakoodinlukijat joilla voimme kartoittaa vian syyt ja selvittää onko autolla mahdollista jatkaa matkaa, vai tulisiko se hinata korjaamolle.

TANKKASITKO VÄÄRÄÄ POLTTOAINETTA? JÄIKÖ AVAIMET AUTON SISÄLLE LUKKIUTUNEESEEN AUTOON? H24 AUTTAA!

Jos olet erehdyksissäsi tankannut autoosi väärää polttoainetta voimme suorittaa autoon tankin tyhjennyksen ja huuhtelun. Vaihtoehtoisesti voimme hinata autosi myös korjaamolle odottamaan toimenpidettä ja autamme sinua järjestämään itsellesi sijaisauton. Saamme myös autosi ovet auki, jos ne ovat lukkiutuneet ja avaimet jääneet sisälle lukittuun autoon. Auton oven avaukset kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisten tehtäväksi. Lasin rikkominen tulisi aina olla viimeinen vaihtoehto autoon sisälle pääsemiseksi.

HINAUS JA VAKUUTUS

Autopalveluvakuutus kattaa se hinauskulut ilman omavastuuta. Hinausvakuutuksen käyttäminen ei myöskään vaikuta auton bonuksiin vaan avun voi huoletta tilata paikalle. Olemme tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja useimmiten erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvitse täyttää hinauspalvelun käyttämisen vuoksi, vaan laskustamme selviää kaikki oleellinen tieto vakuutusyhtiölle korvauksen maksamista varten. Voimme suostumuksellasi laskuttaa hinauskulut suoraan vakuutusyhtiöltäsi jolloin sinun ei tarvitse huolehtia paperitöistä. Toki voit maksaa avun myös paikan päällä. Meille käy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, voimme myös lähettää hinauksesta laskun, jos olet hoitanut raha-asiasi moitteitta.

Liikennevahingoissa joissa on osallisena useampi ajoneuvo korvataan syyttömän osapuolen hinauskulut vastapuolen liikennevakuutuksesta. Tällöin meille riittää tiedoksi missä vakuutusyhtiössä vastapuolen ajoneuvo on ollut vakuutettu. Toki vastapuolen tulee huolehtia vahinkoilmoituksesta omaan vakuutusyhtiöönsä.

Palvelemme myös HämeenlinnanJyväskylänKuopion, Lahden ja Porin alueella.

TILAA HINAUS TAMPERE – H24  HINAUSPALVELU

0800 911 911