0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU KUOPIO

H24 tie- ja hinauspalvelu on saatavilla koko Kuopion seudulla ympäri vuorokauden 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Tie- ja hinauspalvelua Kuopiossa vuosien tuomalla kokemuksella ja varmalla otteella.  

Tilaa hinaus- ja tiepalvelu soittamalla 0800 911 911.

TILAA HINAUS KUOPIO

0800 911 911

H24 Hinauspalvelu
Kylmämäentie 1
70800 Kuopio

Tee tilaus

NÄIN TIEPALVELUMME JA HINAUSPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

atkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.

HINAUS- JA TIEPALVELUT KUOPIOSSA JA POHJOIS-SAVOSSA

Jäikö reissu kesken? Hyytyikö auto tien poskeen yhtäkkiä ja täysin arvaamatta? Esimerkiksi tieltä suistuminen, koneen rikkoutuminen tai lieväkin kolari ovat syitä siihen, miksi auto on joskus jätettävä tien poskeen – tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö apua olisi saatavilla. Päinvastoin, H24:n toimesta hinaus koko Kuopion seudulla 24h-päivystys- ja palvelualttiuden kera on aina saatavilla, vaikka keskellä yötä. Toteutamme hinauksia siis vuoden jokaisena päivänä ja aina kellon ympäri, oli sitten arki taikka pyhä.

Tehokkaalla ja nykyaikaisella hinauskalustollamme onnistuvat kaikenlaiset hinaukset: kuljetamme esimerkiksi henkilö- ja pakettiautot, kuorma-autot, matkailuautot sekä mopot, moottoripyörät ja mopoautot määränpäähänsä, esimerkiksi lähimmälle korjaamolle tai muualle tarvittavaan paikkaan. Meiltä saatava hinausapu Kuopion seudulla on havaittu hyväksi ja luotettavaksi monien toimesta: meille voi soittaa milloin tahansa, ja olemme aina valmiina auttamaan. Kaikki hinausautomme täyttävät nykypäivän vaatimukset, joten niillä onnistuvat ongelmitta myös vähän vaativammatkin hinaukset.

Kun hinausta tehdään, tärkeässä roolissa siinä ovat myös ratin takana olevat ammattitaitoiset kuljettajat, jotka huolehtivat siitä, että autot pääsevät hinauksessa määränpäähänsä ilman lisävahingon syntymistä – turvallisesti ja luotettavasti. Lisäksi kuskimme auttavat kolaripaikan siistimisessä esimerkiksi poimimalla irronneet osat ja muut kappaleet pois, jotta ne eivät aiheuttaisi vahinkoa muille tielläliikkujille. Kun siis auton hinaus Kuopion seudulla odottaa tekijäänsä, soita meidät rohkeasti avuksesi!

HINAUSPALVELUA KUOPIOSSA

Tarjoamme hinauspalvelua Kuopiossa vuosien tuomalla kokemuksella ja varmalla otteella. Älä siis jää tienposkeen autoosi istumaan, vaan soita meille ja kutsu meidät paikalle tehokas ja nykyaikainen hinausauto mukanamme. Ei aikaakaan, kun autosi tai kaksipyöräisesi on nostettu kyytiin ja kuljetukseen kohti korjaamoa tai muuta haluamaasi paikkaa.

Muistathan, että tarjoamamme hinauspalvelu Kuopion seudulla toimii nopeasti, luotettavasti ja kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Jos kaipaat akuuttia hinausapua Kuopiossa, soita meille ja hälytä meidät paikalle! Jos taas kaipaat kiireettömämpiä lisätietoja palveluistamme, voit lähettää meille esimerkiksi sähköpostia tai ottaa meihin yhteyttä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian, mutta nopein tapa saada meihin yhteys on luonnollisesti soittamalla.

Palvelemme myös Hämeenlinnan Jyväskylän ja Lahden, Tampereen ja Porin seudulla.

H24 ON OSA HINAUSAUTOKESKUSTA

H24 on nykyisin Hinausautokeskus, joka on suomalainen perheyritys ja toiminut jo 1960-luvulta lähtien. Hinausautokeskus tarjoaa monipuolisia hinaus- ja tiepalveluita sekä sitoutuu luotettavaan ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Kuopion ja lähikaupunkien alueella toimiva Hinausautokeskus takaa asiakkailleen nopean ja luotettavan avun kaikenkokoisille ajoneuvoille, olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, mopo tai moottoripyörä. Hinausautokeskuksen pitkät perinteet ja vankka kokemus varmistavat, että apu on aina lähellä ja luotettavaa. Hinausautokeskus on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisesti ja luotettavasti, mikä tekee siitä ykkösvalinnan hinaus- ja tiepalveluissa Kuopiossa ja sen lähialueilla.

PALVELUT

Ratkaisut rengasrikosta ja tyhjentyneestä akusta aina auton hinauspalveluihin asti