0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU HÄMEENLINNA

H24 tie- ja hinauspalvelua vuoden jokaisena päivänä Hämeenlinnan ja koko Kanta-Hämeen alueella. Oli kyse sitten hinaus-, tiepalvelusta tai romuauton noudosta, me autamme sinua.

TILAA HINAUS HÄMEENLINNA

0800 911 911

H24 Hinauspalvelu
Mäkeläntie 5
13130 Hämeenlinna

Tee tilaus

NÄIN MEILLÄ TOIMITAAN

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.

HINAUSPALVELU HÄMEENLINNA JA KANTA-HÄME

H24 Hinauspalvelu tuottaa hinauspalvelua ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä Hämeenlinnan ja koko Kanta-Hämeen alueella. Voit tilata avun paikalle soittamalla ilmaiseen päivystysnumeroomme 0800 911 911. Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita, ja voimme laskuttaa avun suoraan vakuutusyhtiöltäsi.

Oli kyse sitten hinauspalvelusta, tiepalvelusta tai vaikka romuauton noudosta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

HINAUS- JA TIEPALVELU H24 HÄMEENLINNA

Jos matka keskeytyy Hämeenlinnassa tai Kanta-Hämeen seudulla teknisen vian vuoksi, kannattaa hinauspalvelu jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin vältytään turhilta ylimääräisiltä vahingoilta. Meillä on myös tarvittavat lain edellyttämät varusteet ja koulutus tiealueella toimimiselle. Käytössämme on eri kokoisia hinausautoja ja tiepalveluautoja ja pääsemme näin paikalle oikeanlaisella kalustolla kuhunkin toimeksiantoon. Hinaamme Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen alueella henkilöautoja, pakettiautoja, kuorma-autoja, ja toki myös mm. mopo-autoja. Hinausautojemme kattavat varusteet mahdollistavat myös tiellä korjaamisen. Käytössämme olevilla tiepalveluautoilla koulutettu henkilökuntamme suoriutuu tekemään pienimuotoisia korjauksia tien päällä. Esimerkiksi rengasrikot ja auton käynnistyshäiriöt saadaan yleensä korjattua tien päällä. Autoistamme löytyy myös vikakoodinlukijat joiden avulle voimme kartoitta vian syyn, ja selvittää onko autolla mahdollista jatkaa matkaa, vai onko parempi viedä auto korjaamolle.

JÄIKÖ AVAIMET AUTOON SISÄLLE? H24 HINAUSPALVELU AUTTAA!

Jos autosi avaimet ovat jääneet autoon sisälle, ja sen ovet menneet itsestään lukkoon, ei kannata heti ensimmäisenä olla särkemässä ikkunaa. Pystymme avaamaan lukkiutuneet ovet jälkiä jättämättä. Tällainen ovenavaus on usein korvattavissa autopalveluvakuutuksesta. Pääsemme lukkolaitteen sähköjärjestelmään käsiksi, ja näemme onko vika ollut auton lukitusjärjestelmässä, vai onko kyseessä auton ominaisuus.

HINAUSVAKUUTUKSEN KÄYTTÄMINEN

Lähes poikkeuksetta auton kaskovakuutukseen kuuluu myös autopalveluvakuutus. Jos sinulla on epävarmuus vakuutuksesi laajuudesta, saamme selvitettyä sen vakuutusyhtiöltäsi. Autopalveluvakuutus kattaa hinauskulut ilman omavastuuta. Hinauspalvelun käyttämisellä ei myöskään ole vaikutusta bonuksiin, vaan avun voi huoletta tilata paikalle. Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, eikä yleensä erillistä vahinkoilmoitusta tarvita. Voimme luvallasi laskuttaa hinauksen vakuutusyhtiöltäsi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia paperitöistä. Toki palvelemme myös niitä asiakkaita, jotka maksavat hinauksen itse. Meille voi maksaa paikan päällä käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Jos olet hoitanut raha-asiasi moitteitta voimme myös lähettää kuluttajalaskun hinauksesta. Tällöin perimme laskutuslisän, jonka suuruus on 8EUR.

Liikennevahingoissa joissa on osana useampi ajoneuvo korvataan syyttömän osapuolen hinauskulut vastapuolen liikennevakuutuksesta. Tällöin meille riittää tieto vastapuolen vakuutusyhtiöstä, ja vastapuolen tuolisi huolehtia vahinkoilmoituksen tekemisestä omaan vakuutusyhtiöönsä.

Hämeenlinnan lisäksi palvelemme myös Jyväskylän, KuopionLahdenPorin ja Tampereen seudulla.

PALVELUT

Ratkaisut rengasrikosta ja tyhjentyneestä akusta aina auton hinauspalveluihin asti