0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU NASTOLA

Hinauspalvelu H24 auttaa tielläliikkujia Nastolassa. Päivystämme 24/7 periaatteella, ja hinausautomme ovat aina valmiudessa auttamaan. Hoidamme niin hinaus- kun tiepalvelutehtäviä koko Nastolan alueella. Jos autosi on siinä kunnossa, ettemme saa sitä korjattua tien päällä, voimme hinata sen esimerkiksi lähimmälle korjaamolle Nastolassa, tai esimerkiksi Lahteen. Hinaamme kaikenkokoisia henkilöautoja, pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä, lähes mitä vaan mikä tien päällä liikkuu. Suoritamme myös kiireettömiä kuljetuksia, jos sinun tarvitsee saada esimerkiksi harrasteauto takaisin kausisäilytykseen.

TIEPALVELU NASTOLA

Käytössämme on nykyaikainen tiepalvelukalusto, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme voi jo matkan keskeydyttyä selvittää mikä autossa on vialla. Tällaisia tiepalvelutoimenpiteitä ovat esimerkiksi apuvirran antaminen, ja renkaan paikkaaminen. Teemme myös auton oven avauksia, jos avaimet ovat jääneet sisälle lukittuun autoon. Akkupalvelustamme saat myös uuden akun autoosi 24/7, jos vanha akku todetaan vialliseksi. Tarkistamme aina vanhan akun kunnon ennen apuvirran antamista. Jo valmiiksi huonoon akkuun ei kannata enää virtaa antaa, vaan se kannattaa vaihtaa uuten. Jos kuitenkin tilanne vaatii hinauksen, viemme autosi korjaamolle, joko lähimmälle korjaamolle Nastolassa, tai esimerkiksi Lahteen. Kuljettajillamme on hyvä paikallistuntemus alueen korjaamoista, ja niiden jonotilanteesta. Autamme myös tarvittaessa sijaisauton järjestämisessä, ja voimme toimittaa sen sinulle suoraan tien päälle.

HINAUSPALVELU H24 – PALVELEMME KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN ASIAKKAITA

Olemme läheisessä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja koko prosessi on mietitty asiakkaan kannalta helpoksi. Riittää että soitat tilauskeskukseemme, me autamme siitä eteenpäin. Voimme selvittää autosi kaskovakuutuksen kattavuuden, ja tiedät jo ennen tilausta onko avun laatu sellainen, mikä on korvattavissa vakuutuksesta. Usein erillistä selvitystä vahingosta ei tarvita, vaan kuormakirjaan kirjataan tarvittavat tiedot vahinkoilmoitusta varten. Tien päällä korjaaminen on yleensä korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossa on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, ja voimme suostumuksellasi laskuttaa kulut suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Jos käytössäsi ei ole vakuutusta joka kattaa hinauskulut, voit toki maksaa hinauksen suoraan meille. Meille käy maksutavaksi käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, ja jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, myös laskutus onnistuu. Laskun voit halutessasi maksaa myös erissä.

TILAA HINAUS NASTOLA

0800 911 911

 

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelua Lahden ja Päijät-Hämeen alueella

Hinaus Lahti ja Päijät-Häme – 24h-hinauspäivystys vuosien kokemuksella. Kun matkanteko tyssää tienpientareelle tai ojaan, me riennämme paikalle auttamaan ja vetämään autosi pois pulasta. Käytössämme on monipuolinen ja moderni hinauskalusto jonka avulla pystymme kuljettamaan kaikenlaiset kulkupelit esimerkiksi korjaamolle tai johonkin muuhun toivottuun määränpäähän – henkilöautojen hinauksen ohella hinaammekin esimerkiksi pakettiautot ja (kaupunki)maasturit, mopoautot sekä mopot ja moottoripyörät. Lisäksi hyvin pidetyissä autoissamme on mukavaa matkustaa, kun tarvitset lisäksi kuljetuksen pois hinauspaikalta.

Auton hinaus tapahtuu meillä paitsi kunnon kaluston, myös osaavan kuljetushenkilöstön toimesta. Huolehdimme hinauksessa ja auton kuljetuksessa siitä, ettei siihen aiheudu lisävahinkoja. Lisäksi autamme kolaripaikalla esimerkiksi siivoamalla irtokappaleet ja muut osat pois niin, ettei niistä aiheudu ongelmia muille tienkäyttäjille. Meiltä saatava hinauspalvelu on siis varsin kokonaisvaltaista, emmekä sen vähempään halua tyytyäkään.

HINAUSPALVELUA LAHDESSA VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ 24H

Etunamme on lisäksi myös se, että tarjoamamme hinauspalvelu on käytettävissä aina vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Voit soittaa 0800911911 meidät apuun vaikka keskellä yötä, niin arkena kuin pyhinäkin. Palvelemme kattavasti Lahden alueella, mutta myös ympäryskuntien seudulla – hyödynnä siis rohkeasti hinausosaamistamme ja –kalustoamme, äläkä suotta jää neuvottomana istumaan autoosi tien laitaan.

Ammattitaitoinen ja päivystävä hinausapu Lahden alueella on olemassa juuri sinua ja sitä hetkeä varten, kun ajoneuvosi jää tien poskeen esimerkiksi konerikon, kolarin tai ulosajon takia – harmillisia syitä kaikki, mutta apua on kuitenkin saatavilla. Kun soitat meille päivystävään puhelimeemme, hinausauto saapuu paikalle nopealla vasteajalla vaikka yön pikkutunteina. Siksi saat meiltä pikaiset hinaukset aina silloin kun tarve on suurin. Vaikka ajoneuvosi jättäisi sinut pulaan, me emme tee niin.

H24 on lyömätön ja luotettavin hinauspalvelu kattavasti koko Lahden seudulla ja lähialueilla – siis käytännössä Päijät-Hämeen alueella. Soita ja kutsu meidät paikalle, vaatipa hinausta sitten auto tai kaksipyöräinen menopeli. Jos taas haluat tiedustella jotakin vähemmän kiireellistä asiaa meiltä, voit lähettää meille vaikkapa sähköpostia. Vastaamme kaikkiin sähköpostitiedusteluihinkin aina mahdollisimman ripeästi.

Palvelemme myös Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen ja Porin alueella.