0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

YLEISET PALVELUEHDOT

YLEISET PALVELUEHDOT

Palvelun toimittaa H24 Palvelut Oy (y-tunnus 2253956-8). Näitä sopimusehtoja sovelletaan H24:n ja sen asiakkaiden välisissä tilauksissa. H24 Palvelut Oy:llä on oikeus päivittää ehtoja ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia tilausehtoja, jotka asiakas hyväksyy tehdessään tilausta.

Ylivoimaisen esteen kuten lakon, luonnonkatastrofin, äärimmäisten sää- tai tieolosuhteiden, sodan, terrorismin, kapinan ja levottomuuksien sattuessa H24 ei ole vastuussa palveluiden toimittamisesta. H24:ltä ei täten voi vaatia korvausta palveluiden toimittamatta jättämisestä muissakaan sellaisissa poikkeuksellisissa olosuhteissa, joihin H24 ei voi vaikuttaa.

Asiakas ja tietosuoja

Toimitamme palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Asiakkaan on annettava tilauksessa täydelliset yhteystiedot sekä ajoneuvon tiedot, jotka sisältävät vähintään etunimen, sukunimen, puhelinnumeron, ajoneuvon rekisteritunnuksen ja tapahtuman taustatiedot, joiden avulla voidaan lähettää paikalle oikeanlaista apua.

Asiakkaiden tiedot talletetaan H24 Palvelut Oy:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään tilauksen hallintaan ja ylläpitoon. H24 Palvelut Oy:llä on oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on saatavilla osoitteessa rekisteriseloste. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö ja käsittely. Itseä koskevat tiedot voi tarkistaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen toimisto@h24.fi.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Palvelu tilataan puhelimitse soittamalla 0800 911 911 tai internetin välityksellä osoitteesta h24.fi/tilaus. Kaikki verkossa tehdyt tilaukset vahvistetaan automaattisesti sähköpostilla. Puhelimitse tehdyt tilaukset vahvistetaan tekstiviestillä. Tilausvahvistuksen saaminen verkkotilauksessa edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Peruuttaminen

Lähtökohtaisesti palvelulla ei ole peruutusoikeutta, koska kyse on kiireellisestä työstä paikassa, johon yritys saapuu kuluttajan pyynnöstä joko välittömästi tai sovittuna ajankohtana. Asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus peruuttaa tilaus välittömästi sen tekemisen jälkeen, jos tilausta ei ole vielä ehditty välittämään eteenpäin hinaus- tai tiepalveluyksikölle. Tällöin tilauksesta peritään hinnaston mukainen perusmaksu (37,20€). Peruutus on tehtävä puhelimitse numeroon 0800 911 911.

Palvelun toimittaminen

Palvelu toimitetaan mahdollisimman pian. Varaamme oikeuden priorisoida avun tarvetta sille, jolla on suurin kiire. Asiakkaan on jätettävä avaimet saataville auton lähistölle tai oltava itse paikalla 15 minuutin varoitusajalla.

Maksaminen ja laskuttaminen

Haemme korvausta valitsemaltasi taholta, mikäli se on ehtojen ja turvan voimassaolon puolesta mahdollista. Korvauksen hakemista varten pyydämme sinulta toimeksiannon yhteydessä valtakirjan, jotta voimme asioida puolestasi. Tilaajana olet kuitenkin vastuussa kustannuksista, kunnes toinen taho on suorittanut maksun. Jos maksat maksukortilla tai käteisellä niin tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Tilaajan tai jonkun muun on oltava paikan päällä maksamassa tai päästävä paikalle 15 minuutin varoitusajalla. Voimme myös erikseen sovittaessa lähettää maksulinkin maksamista varten, tällöin palvelu suoritetaan maksun jälkeen.

Reklamaatio

Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti. Voit toimittaa vapaamuotoisen reklamaation sähköpostilla osoitteeseen toimisto@h24.fi

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin. H24 Palvelut Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

H24 Palvelut Oy
PL 247
40101 Jyväskylä

0800 911 911
toimisto@h24.fi