0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

MONIPUOLISET TYÖKONEIDEN KULJETUKSET ASIAKKAAN AIKATAULUJEN MUKAAN

Teemme työkoneiden kuljetusta laadukkaalla kalustolla asiakkaan aikatauluihin sitoutuen. Koneen kuljetus sovitaan aina asiakkaan aikataulun mukaan ja suunnittelemme kuljetukset niin, että aikataulut pitävät. Kuljetuksemme tapahtuvat turvallisesti koneesi ja muut tielläliikkujat huomioiden. Oikeanlaisella kalustolla ja raskaiden koneiden kuljetuksia varten koulutetulla henkilökunnalla varmistamme, että kuljetukset toteutuvat suunnitelman mukaisesti ja asiakkaan aikataulussa.     

Tehokas ja laadukas kalusto

Meillä on erilaisia, moderneja hinauksiin ja kuljetuksiin soveltuvia hinausautoja, joilla erikokoisten ajoneuvojen hinaukset hoituvat helposti. Automme ovat tehokkaita, vähäpäästöisiä ja huollamme kalustoamme säännöllisesti. Kuljetuksista vastaa hinausalan kokenut henkilökuntamme, jolla on tarvittavat koulutukset ja osaaminen vaativienkin kuljetusten toteutukseen. Kuljetuksemme sujuvat mutkattomasti sovitussa aikataulussa.   

Teemme kuljetuksia mm. traktoreille, henkilönostimille, kurottajille, kuukulkijoille ja trukeille. Näiden lisäksi teemme työkoneiden kuljetuksia aina 8 tonniin asti.  Kysy meiltä lisää, jos olet epävarma, onnistuuko juuri sinun työkoneesi kuljettaminen.  

Tarjouspyynnöt ja sopimustiedustelut soittamalla numeroon 0800 911 911 tai sähköpostitse osoitteeseen konekuljetukset@h24.fi