0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU KARVIA

Tie- ja hinauspalvelua Karvialla vuoden jokaisena päivänä 24/7. Käytössämme on useamman eri kokoluokan hinausautoja ja tiepalvelukalustoa.

TILAA HINAUS KARVIA

0800 911 911

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelu Porin ja Satakunnan alueella

Hinauspalvelumme päivystää Porissa 24h periaatteella. Tuomme avun perille myös muualle Satakuntaan, kuten Yyteriin tai Kokemäelle. Käytössämme on useamman eri kokoluokan hinausautoja, sekä tiepalvelukalustoa. Tilauskeskuksemme päivystää numerossa 0800 911 911

HINAUS- JA TIEPALVELU PORI

Meidän kautta saat hinauspalvelua kaiken kokoisille henkilö- ja pakettiautoille, sekä mopoille, moottoripyörille ja mopoautoille. Jos vika on korjattavissa tien päällä, lähetämme paikalle tiepalveluyksikön jolta onnistuu esimerkiksi auton renkaan paikkaus, tai apuvirran anto. Akkupalvelumme kautta voit myös saada uuden akun autoosi vuorokaudenaikaan katsomatta.

AUTON HINAUS JA VAKUUTUS

Auton hinaaminen kannattaa aina jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin vältytään turhilta vahingoilta. Aina hinaaminen korjaamolle ei ole välttämätöntä vaan auto saadaan korjattua paikan päällä tiepalveluna. Molemmat avut ovat korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossasi on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, eikä se vaikuta autovakuutuksen bonuksiin. Suostumuksellasi voimme laskutta avun suoraan vakuutusyhtiöltäsi, eikä sinun tarvitse murehtia paperitöistä. Olemme tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, eikä erillistä vahinkoilmoitusta yleensä tarvita, vaan hinauslaskusta ilmenee kaikki tarvittava tieto vakuutusyhtiölle korvauksen maksamista varten. Toki palvelemme myös asiakkaita joilla ei ole voimassaolevaa vakuutusta. Voit maksaa meille hinauksen kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai käteisellä. Myös laskutus onnistuu, jos olet hoitanut raha-asiasi moitteitta. Lähetetystä kuluttajalaskusta perimme laskutuslisän jonka suuruus on 8EUR.

Hinausvakuutuksesta korvataan yleensä hinaus lähimmälle soveltuvalle korjaamolle. Kuljettajillamme on hyvä tuntemus paikallisista korjaamoista, jos et tiedä minne auto olisi hyvä hinata, kysy mitä korjaamoa kuljettajamme suosittelisi.

Jos olet ollut liikennevahingossa syyttömänä osapuolena, korvaa vastapuolen liikennevakuutus ajoneuvosi hinauskulut. Tällöin riittää että tiedossa on vastapuolen vakuutusyhtiö, ja että vastapuoli täyttää vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä.

SOITA HINAUS PORI

0800 911 911