0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

HINAUKSEN HINTA

Soita 0800 911 911 Tee tilaus

MITÄ HINAUS MAKSAA?

Hinauksen hinta muodostuu yksinkertaisimmillaan hinattavan ajoneuvon koosta, hinattavasta matkasta ja hinauksen ajankohdasta.  Jos sinulla on voimassa oleva kaskovakuutus (osa- tai täyskasko), kattaa se hinauksesta aiheutuneet kulut.

Hinauksen hinta rakentuu muun muassa matka-ajasta ja hinauksen ajankohdasta. Lisäksi hinattavan ajoneuvon sijainti vaikuttaa hinauksen loppukustannuksiin. Henkilöauton hinauksen hinta taajama-alueen sisällä arkisin on n. 200 € (sis. ALV). Hinaus on kustannuksiltaan edullisinta arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Hinaus on kustannuksiltaan kalleinta iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin sen loppukustannukset ovat kaksinkertaiset virka-aikaan arkena hoidettavaan hinaukseen.

Miten vakuutus korvaa hinauksen?

Hinaus voidaan laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltä, jos autossasi on voimassaoleva kasko.  Autopalveluvakuutuksissa ei ole omavastuuta, eikä palvelun käyttäminen vaikuta bonuksiin. Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita ja sinulla on kuluttajana oikeus valita itse käyttämäsi hinausliike. 

Maksu ilman vakuutusta

Maksuvälineinä käyvät kaikki maksukortit sekä käteinen, laskutus onnistuu myös. Tarkistamme luottotietosi laskutuksen yhteydessä. Maksaessasi laskulla perimme 12,40 € laskutuslisän. 

Pyydä lisätietoja autosi hinauksen hinnasta 0800 911 911 tai tee tilaus verkkolomakkeella

NÄIN HINAUSPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.