0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

RIKKOUTUNEEN RENKAAN PAIKKAUS

Soita 0800 911 911 Tee tilaus

RIKKOUTUIKO RENGAS KESKEN MATKAN?

Ei hätää, sillä puhjennut rengas on usein paikattavissa tai vaihdettavissa heti tien päällä. On hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen, jos et ole ennen vaihtanut rengasta, keli on huono tai renkaan puhjetessa liikennettä on paljon. Näin vältyt vaaratilanteilta ja mahdollisilta lisävahingoilta.  

Vanhan renkaan paikkaus tai tilalle uusi rengas

Ammattitaitoiset kuljettajamme ovat koulutettuja paikkaamaan pienet vuodot jo tien päällä. Vaihtoehtoisesti puhjenneen renkaan tilalle vaihdetaan uusi rengas.  Kokeneet kuljettajamme osaavat arvioida asiakkaan tilanteen ja avun tarpeen nopeasti, ja he löytävät toimivimmat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. Kuljettajillamme on myös hyvät tiedot päivystävistä rengasliikkeistä. 

Renkaan paikkauksen hinta

Vakuutuksesi korvaavuuden selvität helpoiten suoraan omasta vakuutusyhtiöstäsi. Vakuutuksestasi riippuen rikkoutuneen renkaan korjaaminen voi sisältyä autopalveluvakuutukseen. Uuden renkaan tuottamat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Kuljettajamme hoitavat vakuutusyhtiölle tehtävän vahinkoilmoituksen, joten se hoidetaan puolestasi.  

Tilaa renkaan paikkaus soittamalla 0800 911 911 tai tee tilaus verkkolomakkeella. 

NÄIN TIEPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.