0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

LASKUTUSTIEDOT

LASKUTUSTIEDOT

H24 Palvelut Oy on siirtynyt vastaanottamaan verkkolaskuja ja luopunut paperilaskujen käsittelystä. Jatkossa laskut tulee lähettää alla olevin tiedoin:

Verkkolaskut

H24 Palvelut Oy, 2253956-8

Verkkolaskuosoite: 003722539568
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.
Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 22539568@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

Laskumerkinnät

Laskun merkintöjen tulee täyttää Arvonlisäverolain asettamat vaatimukset. Lisäksi laskulla tulee olla H24 Palvelut Oy:n ja toimittajan y-tunnus. Laskun käsittelyn nopeuttamiseksi pyydämme varmistumaan aina, että laskulla on merkintä tilaajasta (etunimi + sukunimi), toimituspäivästä sekä maininta H24 Palvelut Oy:n toimipisteestä, jota lasku koskee. Mikäli lasku koskee autoa, myös auton rekisterinumero tai valmistenumero on ilmoitettava. Tarvittavien tietojen puuttuminen voi viivästyttää tai estää laskun käsittelyn.

Yleinen maksuehtomme on 1.12.2018 alkaen vähintään 30 päivää netto toimituspäivästä tai laskun päivämäärästä, riippuen siitä kumpi on myöhäisempi. Tätä maksuehtoa käytetään ellei asiasta ole muuta kirjallisesti sovittu. Yritykset, joiden vuosiliikevaihto on alle 100.000,00 euroa, voivat hakea poikkeusta yleiseen maksuehtomme lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen laskut@h24.fi. Pyydämme myös huomioimaan, että maksuaika ei ala kulua, ennen kun lasku on toimitettu oikeassa muodossa oikeaan laskutusosoitteeseen.

Muu aineisto

Kaikki muu aineisto, esim. perintäkirjeet ja mainokset tulee lähettää osoitteeseen:

H24 Palvelut Oy
PL247
40101 Jyväskylä