0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

VIKADIAGNOSTIIKKA

Soita 0800 911 911 Tee tilaus

AUTON VIKADIAGNOSTIIKKA ILMOITTAA AUTON VIKATILASTA

Auton vikavalon vilkkumisen tai auton hyytymisen syy saadaan helposti selville vikadiagnostiikallamme. Tiepalvelumekaanikkomme tulkitsee auton vikakoodit, jonka pohjalta tehdään korjaustoimenpiteet. Ammattikäyttöön tarkoitetuilla vikakoodinlukijoilla selvitämme luotettavasti vian syyn. Vikadiagnostiikkapalvelu on saatavilla Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Päijät-Hämeen alueilla.

Syy varoitusvalojen syttymiselle

Varoitusvalojen syttyminen ei välttämättä kerro siitä, että autossa olisi jotain vikaa tai että se vaatisi korjausta. Valot voivat kertoa viasta polttimossa, jarrupalojen kulumisesta, vähäisestä moottorin öljymäärästä tai öljymäärän kunnosta, sen luistosta ja monesta muusta.  Varoitusvalon syttymisen syy on kuitenkin hyvä selvittää, koska se voi vahingoittaa autoa. 

Tilaa asiantuntijamme paikalle soittamalla 0800 911 911 tai tee tilaus verkkolomakkeella. 

NÄIN TIEPALVELUMME TOIMIVAT

1. Ota meihin yhteyttä

Autoalaan perehtyneet palveluneuvojamme vastaavat puheluusi keskimäärin 13 sekunnissa, ja yhteydenottosi yksityiskohdat kirjataan järjestelmiimme. Lähetämme matkaan asiantuntevan kuljettajamme.

2. Saat arvion saapumisajasta

Saat arvion ajasta, jolloin kuljettajamme saapuu paikalle. Saavumme paikalle ripeästi, keskimäärin 36 minuutissa.

3. Asiantuntijamme analysoi tilanteen

Panostamme tapahtumapaikalla tehtäviin korjaustoimenpiteisiin. 40 % tapauksistamme korjataan tien päällä, mutta tarvittaessa hinaamme ajoneuvosi korjaamolle.

4. Ja matka jatkuu

Korjaustoimenpiteiden jälkeen pääset jatkamaan matkaasi. Hoidamme myös korvauksen hakemisen ja laskutuksen puolestasi vakuutusyhtiöltäsi*.