0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU HÄMEENKOSKI

Tie- ja hinauspalvelua Hämeenkoskella 24/7 vuoden jokaisena päivänä.  Käytössämme on monipuolinen ja moderni hinauskalusto, jolla pystymme kuljettamaan kaikenlaiset kulkupelit esimerkiksi korjaamolle tai johonkin muuhun toivottuun määränpäähän 

Tilaa hinaus soittamalla 0800 911 911.

TILAA HINAUS HÄMEENKOSKI

0800 911 911

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelua Lahden ja Päijät-Hämeen alueella

Hinaus Lahti ja Päijät-Häme – 24h-hinauspäivystys vuosien kokemuksella. Kun matkanteko tyssää tienpientareelle tai ojaan, me riennämme paikalle auttamaan ja vetämään autosi pois pulasta. Käytössämme on monipuolinen ja moderni hinauskalusto jonka avulla pystymme kuljettamaan kaikenlaiset kulkupelit esimerkiksi korjaamolle tai johonkin muuhun toivottuun määränpäähän – henkilöautojen hinauksen ohella hinaammekin esimerkiksi pakettiautot ja (kaupunki)maasturit, mopoautot sekä mopot ja moottoripyörät. Lisäksi hyvin pidetyissä autoissamme on mukavaa matkustaa, kun tarvitset lisäksi kuljetuksen pois hinauspaikalta.

Auton hinaus tapahtuu meillä paitsi kunnon kaluston, myös osaavan kuljetushenkilöstön toimesta. Huolehdimme hinauksessa ja auton kuljetuksessa siitä, ettei siihen aiheudu lisävahinkoja. Lisäksi autamme kolaripaikalla esimerkiksi siivoamalla irtokappaleet ja muut osat pois niin, ettei niistä aiheudu ongelmia muille tienkäyttäjille. Meiltä saatava hinauspalvelu on siis varsin kokonaisvaltaista, emmekä sen vähempään halua tyytyäkään.

HINAUSPALVELUA LAHDESSA VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ 24H

Etunamme on lisäksi myös se, että tarjoamamme hinauspalvelu on käytettävissä aina vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Voit soittaa 0800911911 meidät apuun vaikka keskellä yötä, niin arkena kuin pyhinäkin. Palvelemme kattavasti Lahden alueella, mutta myös ympäryskuntien seudulla – hyödynnä siis rohkeasti hinausosaamistamme ja –kalustoamme, äläkä suotta jää neuvottomana istumaan autoosi tien laitaan.

Ammattitaitoinen ja päivystävä hinausapu Lahden alueella on olemassa juuri sinua ja sitä hetkeä varten, kun ajoneuvosi jää tien poskeen esimerkiksi konerikon, kolarin tai ulosajon takia – harmillisia syitä kaikki, mutta apua on kuitenkin saatavilla. Kun soitat meille päivystävään puhelimeemme, hinausauto saapuu paikalle nopealla vasteajalla vaikka yön pikkutunteina. Siksi saat meiltä pikaiset hinaukset aina silloin kun tarve on suurin. Vaikka ajoneuvosi jättäisi sinut pulaan, me emme tee niin.

H24 on lyömätön ja luotettavin hinauspalvelu kattavasti koko Lahden seudulla ja lähialueilla – siis käytännössä Päijät-Hämeen alueella. Soita ja kutsu meidät paikalle, vaatipa hinausta sitten auto tai kaksipyöräinen menopeli. Jos taas haluat tiedustella jotakin vähemmän kiireellistä asiaa meiltä, voit lähettää meille vaikkapa sähköpostia. Vastaamme kaikkiin sähköpostitiedusteluihinkin aina mahdollisimman ripeästi.

Palvelemme myös Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen ja Porin alueella.