0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

TIEPALVELU JA HINAUSPALVELU RIIHIMÄKI

Hinauspalvelu H24 auttaa tielläliikkujia Riihimäellä. Hinausautomme päivystävät 24/7 periaatteella ja ovat aina valmiina auttamaan tielläliikkujia. Hoidamme sekä hinaus- että tiepalvelutehtäviä koko Riihimäen kaupungin alueella ja ympäryskunnissa. Päivystämme Riihimäen aluetta Hämeenlinnasta käsin. Jos autosi on siinä kunnossa, ettemme saa sitä korjattua tien päällä, voimme hinata sen esimerkiksi lähimmälle korjaamolle Riihimäelle tai Hämeenlinnaan. Hinaamme kaikenkokoisia henkilöautoja, pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä – lähes mitä vain, mikä tien päällä liikkuu.

HINAUSPALVELUN LISÄKSI MYÖS MUITA PALVELUITA

Kalustoomme kuuluu myös nykyaikaisia tiepalveluautoja, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme voi jo matkan keskeydyttyä selvittää mikä autossasi on vialla. Tällaisia tiepalvelutoimenpiteitä ovat esimerkiksi apuvirran antaminen, ja renkaan paikkaaminen. Akkupalvelustamme saat myös uuden akun autoosi 24/7, jos vanha akku todetaan vialliseksi. Meiltä saat myös apua, jos autosi avaimet ovat jääneet sisälle lukittuun autoon. Jos kuitenkin tilanne vaatii hinauksen, viemme autosi korjaamolle, joko lähimmälle korjaamolle Riihimäelle, tai esimerkiksi Hämeenlinnaan. Autamme myös tarvittaessa sijaisauton järjestämisessä, ja voimme toimittaa sen sinulle suoraan tien päälle.

HINAUSPALVELU H24 – PALVELEMME KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN ASIAKKAITA

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja koko prosessi on mietitty asiakkaan kannalta helpoksi. Riittää että soitat tilausnumeroomme, me autamme siitä eteenpäin. Voimme tarkistaa kattaako vakuutuksesi hinauksesta aiheutuneet kulut. Usein erillistä selvitystä vahingosta ei tarvita, vaan kuormakirjaan kirjataan tarvittavat tiedot vahinkoilmoitusta varten. Tien päällä korjaaminen on yleensä korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, jos autossa on sellainen. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, ja voimme suostumuksellasi laskuttaa kulut suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Jos käytössäsi ei ole vakuutusta joka kattaa hinauskulut, voit toki maksaa hinauksen suoraan meille. Meille käy maksutavaksi käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, ja jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, myös laskutus onnistuu. Laskun voit halutessasi maksaa myös erissä.

AUTON KIERRÄTYS JA ROMUAUTON NOUTO RIIHIMÄKI

Kierrätämme myös vanhat romuautot asianmukaisesti. Kysy romuauton noudon hinta Riihimäeltä. Toimitamme auton vastuulliselle romuttamolle, ja saat siitä romutustodistuksen. Auton kierrätys on fiksu tapa päästä eroon autosta, joka ei enää palvele tieliikenteessä.

HINAUSPALVELU H24 ON OSA HINAUSAUTOKESKUSTA

Hinauspalvelu H24 on osa Hinausautokeskusta, joka on suomalainen perheyritys ja toiminut jo 1960-luvulta lähtien. Hinausautokeskus tarjoaa monipuolisia hinaus- ja tiepalveluita sekä sitoutuu luotettavaan ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Hinausautokeskuksen toiminta-alue kattaa laajasti Etelä-Suomen, mukaan lukien Riihimäen, Hämeenlinnan, Lahden, Tampereen ja Helsingin seudut. Perheyrityksen pitkät perinteet ja vankka kokemus takaavat asiakkaille nopean ja luotettavan avun kaikenkokoisille ajoneuvoille, olipa kyseessä henkilöauto, pakettiauto, mopo tai moottoripyörä.

TILAA HINAUS RIIHIMÄKI

0800 911 911

 

 

 

Tee tilaus

Tie- ja hinauspalvelua Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen alueella

H24 tuottaa hinauspalvelua ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä Hämeenlinnan ja koko Kanta-Hämeen alueella. Voit tilata avun paikalle soittamalla ilmaiseen päivystysnumeroomme 0800 911 911. Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita, ja voimme laskuttaa avun suoraan vakuutusyhtiöltäsi.

Oli kyse sitten hinauspalvelusta, tiepalvelusta tai vaikka romuauton noudosta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

HINAUS- JA TIEPALVELU HÄMEENLINNA

Jos matka keskeytyy Hämeenlinnassa tai Kanta-Hämeen seudulla teknisen vian vuoksi, kannattaa hinauspalvelu jättää ammattilaisen tehtäväksi. Näin vältytään turhilta ylimääräisiltä vahingoilta. Meillä on myös tarvittavat lain edellyttämät varusteet ja koulutus tiealueella toimimiselle. Käytössämme on eri kokoisia hinausautoja ja tiepalveluautoja ja pääsemme näin paikalle oikeanlaisella kalustolla kuhunkin toimeksiantoon. Hinaamme Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen alueella henkilöautoja, pakettiautoja, kuorma-autoja, ja toki myös mm. mopo-autoja. Hinausautojemme kattavat varusteet mahdollistavat myös tiellä korjaamisen. Käytössämme olevilla tiepalveluautoilla koulutettu henkilökuntamme suoriutuu tekemään pienimuotoisia korjauksia tien päällä. Esimerkiksi rengasrikot ja auton käynnistyshäiriöt saadaan yleensä korjattua tien päällä. Autoistamme löytyy myös vikakoodinlukijat joiden avulle voimme kartoitta vian syyn, ja selvittää onko autolla mahdollista jatkaa matkaa, vai onko parempi viedä auto korjaamolle.

JÄIKÖ AVAIMET AUTOON SISÄLLE? H24 HINAUSPALVELU AUTTAA!

Jos autosi avaimet ovat jääneet autoon sisälle, ja sen ovet menneet itsestään lukkoon, ei kannata heti ensimmäisenä olla särkemässä ikkunaa. Pystymme avaamaan lukkiutuneet ovet jälkiä jättämättä. Tällainen ovenavaus on usein korvattavissa autopalveluvakuutuksesta. Pääsemme lukkolaitteen sähköjärjestelmään käsiksi, ja näemme onko vika ollut auton lukitusjärjestelmässä, vai onko kyseessä auton ominaisuus.

HINAUSVAKUUTUKSEN KÄYTTÄMINEN

Lähes poikkeuksetta auton kaskovakuutukseen kuuluu myös autopalveluvakuutus. Jos sinulla on epävarmuus vakuutuksesi laajuudesta, saamme selvitettyä sen vakuutusyhtiöltäsi. Autopalveluvakuutus kattaa hinauskulut ilman omavastuuta. Hinauspalvelun käyttämisellä ei myöskään ole vaikutusta bonuksiin, vaan avun voi huoletta tilata paikalle. Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, eikä yleensä erillistä vahinkoilmoitusta tarvita. Voimme luvallasi laskuttaa hinauksen vakuutusyhtiöltäsi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia paperitöistä. Toki palvelemme myös niitä asiakkaita, jotka maksavat hinauksen itse. Meille voi maksaa paikan päällä käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Jos olet hoitanut raha-asiasi moitteitta voimme myös lähettää kuluttajalaskun hinauksesta. Tällöin perimme laskutuslisän, jonka suuruus on 8EUR.

Liikennevahingoissa joissa on osana useampi ajoneuvo korvataan syyttömän osapuolen hinauskulut vastapuolen liikennevakuutuksesta. Tällöin meille riittää tieto vastapuolen vakuutusyhtiöstä, ja vastapuolen tuolisi huolehtia vahinkoilmoituksen tekemisestä omaan vakuutusyhtiöönsä.

Hämeenlinnan lisäksi palvelemme myös Jyväskylän, KuopionLahdenPorin ja Tampereen seudulla.