0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

SIJAISAUTO

Sijaisauton saat kätevästi käyttöösi auton korjauksen ajaksi Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Porin ja Tampereen alueilla

Jos matkanteko tyssäsi siihen malliin, ettei autolla pysty enää ajamaan esimerkiksi konerikosta, kolarista tai ulosajosta johtuen, sijaisauto tarjoaa asiaan ratkaisun. Teemme yhteistyötä usean autovuokraamon kanssa toiminta-alueillamme, eli kattavasti Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjois-Savon, Päijät-Hämeen ja Satakunnan seuduilla. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Tampereella ja Porissa joista käsin pystymme tarjoamaan ripeää palvelua kaikille tarvitseville.

SIJAISAUTO KORJAUKSEN AJAKSI TAI HUOLTOTOIMENPITEIDEN AJAKSI

Sijaisauton voit saada huollon ajaksi tai korjauksen ajaksi, jolloin pystyt kulkemaan esimerkiksi työmatkoja tai muita päivittäisiä matkojasi ilman ongelmia. Sijaisautopalvelu on muutenkin oivallinen ratkaisu, sillä kauttamme saat edullisella hintatasolla varustetun vuokra-auton juuri tarvitsemaksesi ajaksi. Teemme yhteistyötä usean eri autovuokraamon kanssa, joten sopivan kokoinen, merkkinen ja mallinen auto löytyy aivan varmasti kauttamme. Sijaisautojen hinnat olemme neuvotelleet edullisiksi sinun eduksesi.

Voimme esimerkiksi tuoda sijaisauton mukanamme jo heti silloin kun tulemme hinaamaan autoasi tiensivusta – näin matkasi voi jatkua saman tien. Ota siis yhteyttä ja soita 24/7-periaatteella palvelevaan päivystysnumeroomme! Voimme myös sopia sijaisauton noudosta toimipisteestämme tai esimerkiksi yhdessä sovitusta autovuokraamosta. Sijaisauto palautetaan takaisin, kunhan autosi korjaus tai huolto on ohi ja ajoneuvosi on jälleen turvallisessa sekä luotettavassa ajokunnossa.

H24 ON LUOTETTAVA HINAUSPALVELUJEN TARJOAJA

Meillä hinauspalvelut pelaavat kellon ympäri ja vuoden ympäri. Joulu tai juhannus, kesä tai talvi, saati muutkaan vuodenajat ja pyhät eivät säätele sitä, milloin meistä saa arvokkaan avun auton irtisanottua itsensä yhteiseltä matkaltanne. Kyseeseen voi tulla mikä tahansa syy kolarista tieltä suistumiseen, akun loppumiseen, bensan ehtymiseen tai muuhun ongelmalliseen tilanteeseen, joissa hinauksen on oltava paikalla mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Katso, mitä kaikkia hinauspalveluja tarjoamme ja tilaa tarpeesi mukaan apua tien päälle, parkkipaikalle tai vaikka omaan kotipihaan, missä sitten oletkaan. Ota yhteyttä!

KYSY LISÄÄ SIJAISAUTOPALVELUSTA

Jos haluat kysyä jotain sijaisautopalvelusta ja sen toimintaperiaatteista, eikä asiasi ole akuuttia apua vaativaa, voit ottaa yhteyttä vaikka kätevällä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Voimme toimittaa sijaisauton halutessasi sinne, minne tilaat myös simahtaneen autosi hinauksen. Kaikki tilanteet ovat sovittavissa joustavasti tapauksen mukaan. Tähtäämme aina siihen, että asiakkaan matka pääsee jatkumaan niin ripeästi kuin suinkin mahdollista.