0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

AUTON HINAUS- JA TIEPALVELUT YMPÄRI SUOMEN

ALAN AINOA KOTIMAINEN HINAUSVERKOSTO VALMIINA PALVELEMAAN JUURI SINUA

Autoliitto toimii yhteistyössä useiden hinausliikkeiden kanssa ympäri Suomen. Hinausyrityskumppanimme ovat alansa luotettuja ammattilaisia, jotka palvelevat autoilijoita Helsingin, Turun ja Tampereen seudulta aina Kaustiselle, Ouluun ja Joensuuhun asti. Olipa tarpeenasi auton hinaus, akun vaihto tai muu tiepalvelu, käänny huoletta puoleemme!

KAVERIA EI JÄTETÄ – AUTON HINAUS- JA TIEPALVELUT 24/7

Hinauspalvelumme auttaa sinua ja ajoneuvoasi vuoden jokaisena päivänä. Alan ammattilaisten toimesta henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien ja mopojen sekä muiden ajoneuvojen hinaus sujuu turvallisesti ja nopeasti, myös keskellä yötä. Nopeiden vasteaikojen ansiosta auton hinausapua ei tarvitse odottaa kauaa. Missä päin Suomea liikutkin, muista, että apu on aina lähellä!

MUISTA MYÖS AKKUPALVELU

Kun auto ei käynnisty kotipihalla tai tien päällä, syynä saattaa olla akkuvika tai vanha akku. Onneksi tämäkään ongelma ei ole ylitsepääsemätön: Autoliiton ympäri vuorokauden päivystävä akkupalvelu on valmiina toimintaan. Tulemme tarkistamaan akkusi tilanteen, ja mikäli tarve vaatii, myymme ja asennamme uuden akun tilalle. Näin pääset jatkamaan matkaasi turvallisesti uuden akun voimin.

AUTOLIITON JÄSENENÄ SAAT ENEMMÄN

Maksuton tekninen, lainopillinen ja kuluttajaneuvonta, tuhansia jäsenetuja Suomessa ja ulkomailla, jäsenhintaisia tuotteita – Autoliiton jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista eduista niin koti- kuin ulkomailla.

Liity Autoliiton jäseneksi

TUTUSTU YHTEISTYÖKUMPPANEIHIMME!

H24 hinauspalvelu palvelee autoilijoita luotettavasti ja varmasti Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Kun matkaat muualla Suomessa ja tarvitset auton hinausta tai tiepalveluja, apunasi on Autoliiton kattava hinausverkosto. Ota yhteyttä!

Hinausautokeskus / Helsinki
VMT-palvelut / Heinola
Apu Pesoset Oy / Joensuu
Järvenpään Vika-Auto / Järvenpää
Sami Mäkelä ky / Kaustinen
Kotkan Hinauspalvelu /Kotka
Kouvolan Hinauspalvelu /Kouvola
Lapuan Hinauspalvelu Oy / Lapua
Salmivirta Yhtiöt Oy /Mänttä
Hinaus R. Oksman / Nurmijärvi
Hartikainen yhtiöt Oy / Oulu
Auto10 / Salo
Hinaus Raasepori / Tammisaari
Hinus Jari-Antero Oy / Sastamala
Hinaus Timo Leväinen / Varkaus
Hinauspalvelu Huhtanen / Vihti
Äänekosken Hinauspalvelu / Äänekoski