Hinausautokeskus Oy osti H24 Hinauspalvelun

3.7.2023, Emmi Sipilä

Hinausautokeskus Oy (”Hinausautokeskus”) vahvisti asemaansa markkinoilla ostamalla H24 Palvelut Oy:n (”H24 Hinauspalvelu”) ja sen tytäryhtiön Ruuskanen Yhtiöt.

H24 Palvelut Oy:n ja Ruuskanen Yhtiöiden osakekanta on 9.6.2023 tehdyllä kaupalla siirtynyt Hinausautokeskus Oy:n, maamme johtavan hinaus- ja tiepalveluja tarjoavan yrityksen omistukseen.

Hinausautokeskuksen toimitusjohtaja Tomi Sipilä kommentoi yrityskauppaa näin: ”Olemme erittäin tyytyväisiä H24 Hinauspalvelun liittymisestä osaksi Hinausautokeskus-perhettä. Tämä yritysosto vahvistaa asemaamme alalla ja tarjoaa meille mahdollisuuden laajentaa toimialuettamme entisestään. Tavoitteena on yhdistää molempien yhtiöiden toimintoja ja tehdä niistä entistä vahvempia.

Molempia yhtiöitä yhdistää koulutettu ja ammattitoinen henkilökunta, korkea asiakastyytyväisyys sekä monipuolinen kalusto ja palvelut. Lisäksi molemmat yritykset kuuluvat Autoliiton kumppaniverkostoon.

H24 Palvelut Oy:n toimitusjohtaja kommentoi yrityskauppaa: ”Olen ylpeä siihen mihin kymmenen vuoden kasvutarinamme on johtanut. H24 Hinauspalvelun ja Hinausautokeskuksen arvomaailmat kohtaavat hyvin, ja Hinausautokeskus on luonteva jatkaja omistajana H24 Hinauspalvelulle.

H24 Hinauspalvelu on 10 toimintavuotensa aikana laajentanut toimintaansa kattamaan Hämeenlinnan, Lahden, Jyväskylän, Tampereen, Porin ja Kuopion talousalueet. H24 Hinauspalvelu sekä Ruuskanen yhtiöt työllistävät tällä hetkellä 23 työntekijää yhteensä ja sillä on 20 hinausautoa sekä 4 tiepalveluautoa. Yritys jatkaa toimintaansa H24 Hinauspalvelu -nimisenä Hinausautokeskuksen omistuksessa. H24 Hinauspalvelun henkilökunta siirtyy kokonaisuudessaan yrityskaupan mukana uuden omistajan alaisuuteen.

Hinausautokeskus on jo kolmannessa polvessa toimiva suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1977. Yritys tarjoaa hinaus- ja tiepalveluja kevyelle sekä raskaalle kalustolle sekä koneiden kuljetuksia ympäri vuorokauden pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sekä muualla Suomessa. Hinausautokeskuksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Järvenpäässä ja Porvoossa. Hinausautokeskus työllistää 54 henkilöä autokannan käsittäessä 35 hinaus- ja tiepalveluautoa sekä 12 koneidenkuljetus- ja nosturiautoa.

Julkaistu 9.6.2023