UUDISTUNUT H24

16.5.2023, heikki.rantalaiho

Huomasitko jo, että meillä on uudet verkkosivut ja uusi logo?

Syksyllä 2022 startannut projekti lähti käyntiin uuden verkkokaupan rakentamisesta, mutta samalla päädyttiin uudistamaan verkkosivut sekä lopulta H24:n koko visuaalinen ilme. 

“Verkkosivujen uusimisen lähtökohtana oli tarve perustaa verkkokauppa, joka tarjoaa akkuja sekä avainpalveluja asiakkaidemme käyttöön. Verkkokauppaprojektin edetessä vanhat verkkosivut siirrettiin uudelle verkkosivualustalle ja projektin edetessä huomasimme, kuinka vanha ilmeemme kaipasi freesimpää otetta. Verkkosivuprojektin ohella oli helppo miettiä muitakin brändiin liittyä tarpeita ja siksi päätimme lopulta uudistaa koko visuaalisen ilmeemme. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen ja uuteen ilmeeseemme”, kertoo H24:n toimitusjohtaja Heikki Rantalaiho. 

Viime aikoina H24:ssä on läpikäyty monenlaisia uudistuksia. Uudet tuulet alkoivat puhaltaa, kun H24 osallistui Aava&Bangin Virittämö-kasvuohjelmaan. Ohjelman myötä markkinoinnin resursseja on H24:n sisällä vahvistettu ja siten myös useita kehityshankkeita on käynnistetty. Muun muassa yrityksen brändiä ja yrityksen strategiaa kehitetään edelleen sekä keväällä 2023 lanseerattiin yrityksen uusi visio “Kun päämäärä on tärkeämpi kuin matka”. 

Visio ja tulevaisuuden näkymät 

Uusi visuaalinen ilme perustuu visioomme “Kun päämäärä on tärkeämpi kuin matka”. Toimintamme ytimessä on halu auttaa asiakkaitamme pääsemään päämääräänsä matkalla kohtaamistaan haasteista huolimatta. Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme, jonka puoleen aina kääntyä. Tarjoamme asiakkaillemme hinausalan luovimpia ratkaisuja, joilla autamme asiakkaitamme tuomalla avun sinne, missä asiakas sitä tarvitsee. 

Erityisosaamistamme ovat tiepalveluratkaisut ja jopa 40 % asiakaskohtaamisistamme ovat ratkaistavissa niin, että asiakkaat pääsevät jatkamaan matkaansa. Tavoittelemme jatkuvasti entistä lyhyempää vasteaikaa, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä nopeammin.  Kohtaamme vuositasolla noin 15 000 asiakasta ja yli 96% asiakkaistamme suosittelee palveluitamme ystävilleen (NPS 96,5%).  Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani, oli kyse sitten rengasrikosta, auton hyytymisestä tien varteen tai peltikolarista. 

H24 – Ja pääset perille!