H24 RATKOO PULMAT PÄIVIN JA ÖIN

11.5.2023, heikki.rantalaiho

Mitä tehdä, kun keskellä yötä reissun päällä ollessasi renkaasi puhkeaa tai auton varoitusvalo syttyy? Tutut, ystävät tai sukulaiset, joilta voisit pyytää apua, ovat satojen kilometrien päässä.  

Silloin me astumme kuvaan. Soittamalla palvelunumeroomme saat apua nopeasti ja mutkattomasti, mihin aikaan tahansa, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Bonuksena vielä se, että yöllä soittaessasi pääset suoraan juttusille päivystävän kuljettajamme kanssa. Mutta mitä se oikeastaan meillä tarkoittaa, että apua on saatavilla 24/7? 

Apua saatavilla milloin vain 

Avun tarve tulee useimmiten aivan yllättäen ja kellonajasta riippumatta.  Soittaessasi palvelunumeroomme 0800 911 911, puhelut ohjautuvat Ylöjärvellä sijaitsevaan tilauskeskukseemme. Tilauskeskuksemme tilauskäsittelijät vastaanottavat puheluita klo 7–22 välisenä aikana, minkä jälkeen puhelut siirtyvät automaattisesti päivystäville kuljettajillemme kullakin toiminta-alueella Tampereen, Jyväskylän, Kuopion, Porin, Lahden ja Hämeenlinnan seudulla. 

Kuka vastaa, missä ja milloin? 

Usein myös kuvitellaan, että päivystäjät valvovat halleillamme läpi yön odottaen puheluita. Näin tämä ei kuitenkaan ole, vaan päivystävät kuskit ovat nukkumassa kukin omassa kodissaan kuitenkin tietoisina siitä, että puhelimen hälyttäessä on aika nousta ylös ja auttaa apua tarvitsevia. Koskaan ei voi tietää, millainen yö on tulossa.  

Se, mikä on varmaa, on se, että yöllä ruuhkaa on hyvin harvoin ja kuskimme pääsevät auttamaan sinua heti, kun paikalle pääsevät. H24 – Ja pääset perille.