0800 911 911

Hinauspäivystys 24h (maksuton numero)

HINAUSPALVELU SIILINJÄRVI

Hinauspalvelu H24 palvelee tielläliikkujia Siilinjärven alueella. Käytössämme on kattava hinauskalusto, sekä tiepalveluauto ja päivystämme vuoden jokaisena päivänä 24/7 periaatteella. Voit tilata hinauksen tai tiepalvelun joko soittamalla päivystysnumeroomme 0800 911 911, tai käyttämällä verkkosivumme tilauslomaketta. Osa hinausautoistamme päivystää Siilinjärven kunnan alueella, joten apu on usein hyvinkin lähellä. Kalustollamme onnistuu kaikenkokoisten henkilö- ja pakettiautojen hinaukset sekä pienempien kaksi- ja nelipyöräisten hinaukset.

HINAUS- JA TIEPALVELUAPU SIILINJÄRVELLÄ

Ammattitaitoinen tiepalveluyksikkömme tulee tarvittaessa antamaan apuvirtaa, tai vaikka paikkaamaan renkaan. Meiltä onnistuu myös lukkiutuneiden auton ovien avaukset. Tiepalveluapu on myös korvattavissa autopalveluvakuutuksesta, eikä avustuksessa ole omavastuuta. Jos emme saa vikaa korjattua tien päällä, hinaamme auton soveltuvalle korjaamolle. Voimme suositella autollesi sopivaa korjaamoa Siilinjärvellä.

AUTOPALVELUVAKUUTUS KATTAA HINAUSKULUT

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja jos autossasi on voimassaoleva autopalveluvakuutus, voimme laskuttaa hinaus- tai tiepalveluavun suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, eikä sen käyttäminen vaikuta kaskon bonuksiin. Yleensä hinauksesta tehtävästi kuormakirjasta ilmenee kaikki tarvittava tieto, jonka vakuutusyhtiö tarvitsee korvauksen maksamista varten. Erillistä vahinkoilmoitusta ei siis yleensä tarvita. Lue lisää hinauksen hinnoitteluun vaikuttavista asioista täältä.

ROMUAUTON NOUTO SIILINJÄRVEN KUNNAN ALUEELLA

Noudamme veloituksetta kierrätykseen menevät autot, ja toimitamme ne asianmukaiseen jatkokäsittelypisteeseen. Helpoiten saat tilattua romuauton noudon täyttämällä sähköisen romutusvaltakirjan. Otamme asian käsittelyyn ja hoidamme vanhan autosi eteenpäin kierrätykseen. Toimimme yhteistyössä usean valtuutetun vastaanottopisteen kanssa. Valtakirja allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

SIILINJÄRVELLÄ TOIMIVAT AUTOKORJAAMOT

Autokorjaamo Lappalainen

Sujuteam Oy

Autokorjaamo Antti Hokkanen

Autokorjaamo V.Oksman

Autohuolto Mönkkönen

Väätäisen Kolarikorjaamo Ay

Huolto-Siili Oy

Savon Auto- ja jäähdytinpalvelu

Autokapteeni Oy

TILAA HINAUS SIILINJÄRVI SOITTAMALLA TAI VERKOSSA

0800 911 911

TILAA HINAUS VERKOSSA