TOSIELÄMÄN HINAUSKEIKKA

25.10.2022, joni.nyman

KOLARI PERJANTAIRUUHKASSA

Kuljettaja ajoi kevyen kolarin perjantain ruuhkassa, jossa törmäsi edellä ajavaan autoon. Eli perinteinen peräänajo letkassa kyseessä. Onni onnettomuudessa oli paikalla ja tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Myöskin ulkoiset naarmut autoissa olivat niin vähäiset, että kolarin osapuolena olevat autot pääsivät jatkamaan matkaa.

JÄÄDYTYSNESTEET PIHALLE SEURAAVANA PÄIVÄNÄ

Seuraavana päivänä peräänajanut Seat kuljettaja kuitenkin huomasi autonsa jäähdytysnesteen varoitusvalon palavan ja oikeaoppisesti ei enää autolla ajanut vaan tilasi hinauspalvelun. Vaikka autolla olisi voinut ajaa, on suuri riski aiheuttaa suurempi moottorivika. Tänään sunnuntaina Seat vietiin autokorjaamolle odottamaan tarkempia vaurioarvioita ja korjausta.

ASIAKKAAN PALAUTE LÄMMITTI MIELTÄ

Kuljettaja kiitteli kovasti hinauspalvelun helpoutta ja nopeutta sekä sitä, että pystyi hoitamaan kaikki asiat suoraan hinauspalvelun kanssa asioimatta vakuutusyhtiön kanssa. Erityisesti kiitosta sai, että palvelua sai myös sunnuntaina ja asian sai pois alta mahdollisimman pian, eikä tarvinnut kiireisenä arkena asioida.

Tämmöistä palautetta on mukava saada ja kiitos myös kuljettajalle, joka antoi luvan kertoa otteen tosielämän tapahtumista.